keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Sokerihiiri-jumppis

Ihastuin kovin kovasti tähän turkoosiin sokerihiireen, kun ensikerran näin kankaan. Tästä oli ommeltu jotain aivan ihanaa, ja olin ihan myyty. Harmi, kun kangasta ei silloin enää myyty. Harmitti.
Käsityömessuilla näin Hannan kankaan myyjiä ja kyselin voisko vielä olla mahdollista tätä saada ja pari palaa vielä varastolta löytyikin! Ne sitten tilasin ja nyt kun päätin raaskia ommella ihanat kankaat, niin tääkin pääsi vihdoin vaatteeksi asti.

Tää on Ottobren Jumpsuit koossa 86, hiippahupulla.

Mulla oli ensin peruspunaset vetoketjut ja resorit tähän ostettuna, mutta kyllä se pinkki taas houkutti sen verran, että pakkohan sitä pinkkiä vähän oli saada mukaan.. Vuoritin hupun pinkillä ni resorit meni sit just hianosti tähän. 


Pitkät resorit laitoin, tykkään niistä niin kovin. Tää on niin sulosta kangasta!Ja tällästä hienoo mä sain lisättyä ompelukseen:


Meinaan vihdoinkin oma kangasmerkki! Aivan ihanaa! Kiitoksen vaan Äitille painostuksesta tilata omat <3
Nää on mahtavat!

9 kommenttia:

 1. Tosi hieno jumppis!! :) Eikös toi merkki kannattais laittaa johonkin, josta se näkyy myös silloin kun vaate on lapsella päällä.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Itseasiassa, raaskin käyttää jopa kaks merkkiä tähän, toinen on sivusaumassa ;)

   Poista
 2. Tää on kyllä ihan super suloinen :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana jumppia ja onnea uudelle merkille. Milloinkahan saisin aikaiseksi tilata omat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tilata omat merkit, noi on niiin ihania! Ja noiden tulo kesti yli kuukauden ni se on pitkä aika odottaa.. Mutta kun oman merkin saa ni voi jukra kun on mahtavuutta!

   Poista
 4. Kiitoskiitos :) Tää on ihan mielettömän ihana! Nyt oon pitänyt tätä Mimosalla vaunuissa ni saa kattella joka päivä :) Just hyvä tuolla lämpöpussissa :)

  VastaaPoista
 5. Voi apua, mitä ihania sä oot taas tehnyt!! Ja miten paljon! Tosi veikeitä yksityiskohtia ja niiiiin hurmaavia kuoseja, aah! Ja melkoisen söpöt merkit sulle saapunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 En ois arvannutkaan, että meidän tutustumisesta seurais jotain tälläistä ystävyyden ja diy-porukan lisäksi, ilman sua en varmaan ois aloittanut ompelemista enkä blogia, sä olet avannut mulle ihan uuden maailman!

   Poista