perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pari lahjaa puudeleista

Downin syndrooma. Vuosittain suomessa syntyy n. 100 down-lasta. 2 kk sitten meidän lähistölle syntyi yksi.
Ja me saatiin ruveta tukiperheeksi. Tavattiin tämä pieni ihana suloisuus vanhempineen ja tuntuu kun siitä olisi ikuisuus, kun meidän 3,5 downiainen oli niin pieni. Vauva oli niin kaunispieni-ihana ja kyllähän se meidän uusi tuttavuus sykähdytti pikkasen enemmän, pikkasen erilailla.
Oli kiva tutustua tähän perheeseen ja toivottavasti me saadaan matkata vaavin kasvussa mukana <3

Halusin pientä typyä muistaa jotenkin ja ompelin bodyn. Ommellessani mietin Venlan vauva-aikoja ja kasvua. Ompelu on niin ihanan terapeuttista, voi vaan hukkua ajatuksiin ja välillä tuntuu että herää jotain valmista käsissään :)Etsiskelin myös kaapista pienet kengät kokoa 17 pakettiin mukaan, kun niin pieniä on vaikeaa löytää, varsinkin tukevia. Itse saatiin ne kengät myös isommalta down-tytöltä :)

Joku hyvin ihmeellinen ajatus mulla oli kun bodyä aloin tekeen, käteen osu kaava kokoa 68 ja siitä sitten leikkelin tämän. Valmiina sitten huomasin, että ainakin meidän tyttö oli aika hitaanlainen kasvamaan vaikka down-käyrillä kasvaakin ihan mukavasti, joten tää on sitten vasta joooooskus sopiva.. Mutta eiks niitä pieniä vaatteita oo aina ihan hirveesti... ;)

Puudelit on Viljamin puodilta .


Kummityttömme täytti 3 vuotta ja hänen äitinsä arvostaa kovasti käsitöitä, joten halusin ehdottomasti hänelle jotain ommella. Jotenkin itse ommeltu lahja on myös paljon henkilökohtaisempi, itse kohdistan ajatukseni lahjan saajaan.
Olikohan tämä kaava Neon stripes ottobrestä.. Koko 122. 


Kummitytsyn äiti tykkää kovasti myös noista nappiponnareista, joten pari sellasta tein pakettiin mukaan ja kivasti sai settiin sopivan kortin, kun liimasin palan puudelia korttipohjalle, johon nuo napitkin laitoin :) Leikkasin pahviin muuten pienet lovet, jotta ponnarit pysyy nätisti paketissa..

Tarrakirjan sitten laitoin vielä mukaan, jos nuo lapset ei niin vaatteista innostu.. 

Paita oli kuulemma just hyvänkokonen ja pääsi heti päälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti