perjantai 20. maaliskuuta 2015

Petroolia ja noshin raitaa, miehelle huppari

Tilasin pätkän Noshin raitakangasta, kun se on niiiin ihanaa. Halusin sitä vähän mausteeksi johonkin.
Sitten se osui petroolin jc:n viereen ja siitä se idea sitten lähti.

Aina toisinaan mietin, että ois kiva tuolle miehellekkin jotain ommella, mutta ei oikein tiedä mitä tekis.. Hupparit on paljon käytössä, joten piirsin kaavat vanhasta paljon pidetystä hupparista ja leikkilin itselle varaamani jc:n hälle huppariks. 

Noshin raitaa laitoin pitkiksi hiharesoreiksi, taskunsisälle niin että ihan pikkasen pilkistää ja hupun vuoritin sillä myös. Ompelukaverilta sain myös palan vielä pipoon, suurkiitos siitä Marjukka <3

Hupparin helmaan laitoin aika pitkän resorin, joka päällä saa olla vähän rutussa, mutta pihahommissa saa resorin pikkasen pidemmäksi jotta olisi lämpimämpi.. Resori on myös noshin, sopii aivan mielettömän hyvin!

Tikkailin vielä kaikki saumat koristetikkausta keltaisella langalla, teki sekin aika mukavaa :)Mies sai itse valita kuvan paitaansa ja Mariosta tuttu tähtihän siihen hyppäs, kiitos ihalle Marjukalle myös kalvolainasta <3

Hupparista tuli niin mieleinen, että muutaman kerran sain sitä jo pesuun pyydellä = paras kiitos ompelijalle :D
Pitänee ruveta tilaan enempi kankaita, kun näitä sais kuulemma tehdä lisääkin :)

2 kommenttia:

  1. Huppari on niin hieno ja koko kokonaisuus! Taas kerran! Eipä kuule ystäväiseni kestä <3 kiva vaan kun omista jemmoista on jotain hyötyä ja tulee käyttöön ;)

    VastaaPoista