keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Viiru-paidat

Mä olen ommellut tytyille jotain vihreää! No onhan noi valkoisten raitojen kanssa ja pinkeillä kanteilla :D

Meillä ollaan paljon luettu Viiru ja Pesonen kirjoja joten tarvitsivathan tytyt Viiru-paidat.Viirujen kuvat Cameolla, ensimmäistä kertaa kokeilin myös fluffy-kalvoa, eli sellaista samettipintaista kalvoa, tuo tumma ruskea on sitä. Hauska pinta. Vihreät hattu sekä silmät on Helmiäiskalvoa, joten niissä tosi hyvin silmiin sopiva pinta, tuo vähän elävyyttä silmiin..

Paidan takana juoksevat Pesosen kanat.
Paidat ovat vähän muokatut Hoopsit ottobrestä 98& 116.
Paidat on kantattu pinkillä ennen peittaria, kanttien pinkkeyden syynä ei siis ole metritolkulla valmiiksi leikattu pinkki resori ja peittarin pinkit langat ;)"Minä pidän sinusta kiinni!" sanoi toinen ja toinen jatkoi "ja minä sinusta!"


Paidan "esikuva" on syksyllä tekemäni Viiru-paita. Tämän paidan vastaanotto oli aikas huikea ja sisko hihkui vieressä että haluaa samanlaisen. Muutaman kerran tämä oli päällä, mutta koska kuva oli kangastusseilla ja kangasliiduilla piirretty, kuva haaleni parissa pesussa. Pitänee kokeilla jos vaikka silityskalvot pysyisi tässä päällä..Koska tässä paidansaajan ilmeitä

Mutta ainakin on Mimosallakin nyt oma Viiru-paita :)5 kommenttia:

 1. Oli pakko tulla vielä tännekin ihastelemaan näitä :) Aivan ihanat paidat! Mä en oikeastaan sais nähdä näitä kun mun Cameon-kuume kasvaa kasvamistaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tulit ja ihanaa kun jätit kommentinkin <3
   Cameo-kuume on aika paha, mutta on se aikamoinen laite.. ;)

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihanat paidat ja Viiru on minun suosikkihahmoni. Tälläisiä tekeleitä katsoessa Cameo alkaa tuntumaan varmalta ostokselta, mutta onneksi on saldo ;)

  VastaaPoista
 3. Hei! Onko Cameo tuo Silhouette Cameo -leikkuri? Miten nuo monivärityöt sillä onnistuu - osissa? Mistä materiaalista on leikattu? Sormia syyhyttää isäinpäivälahjaan nähden, jos jotain tuollaista saisi kehiteltyä.

  VastaaPoista