keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Pöllömekot typyille


Ompelulaneilta mulle tarttui pari kangasta mukaan, mm. PaaPii Designin Pöllöjä.
Mimosa sai mekon mintun värisestä ja Venla tästä marjapuuronvärisestä.Kaavaan otin taas Ottobren Hoopsin (koossa 98 sekä 116), tein mun perusmuokkaukset eli pienensin pääntietä ja muokkasin hihaa ja sitten leikkelin leveän pitkän helman.


Kanttasin mekon mustalla ja kun tuolla kantinkääntäjällä saa niiiiiin kaunista nauhaa, niin halusin pari metriä surrutella pelkkää nauhaa resorista :) Idea nauhasta oli kyllä valmiina ennen nauhantekofiilistä ;)
Olen tykästynyt nyt kanttaamaan mun 1cm leveän kääntäjän kanssa ja peittarin neulat reunoissa. Mukavaa vaihtelua ja asettuu kauniisti tuossa kapeassa kantissa. Ja nauhaan se sopii tosi kivasti.Ompelin käsin muutamalla pistolla nauhan kiinni kylkiin sekä niin, että se kaartuu edestä nätisti.
Takaa saa sitten solmia nauhat yhteen. Mimosalla tarkoituksella lyhkäset nauhat, jottei ne olis tiellä.Helmasta tuli kivanmallinen joka suunnasta. Jotkut toisetkin kesämekot voisin samalla tyylillä tehdä, jos vaikka se kesä kerkeäisi tässä tulla...Tytöt ihastuivat niin uusiin mekkoihinsa, että olisivat halunneet ne yöksi päällensä ja kuorossa tytöt kertovat kaikille että uudet mekot, äiti on ommellut :)

2 kommenttia:

 1. Toistan taas itseäni, ihanat tytöt ja ompelukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toista vaan, hyvälle kuulostaa ;) <3
   Kiitokset jälleen :)

   Poista