keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Villakoiramekko

Haluatteko kuulla vitsin? Nopea mekko. Aaaa-haha-ha-ha-haa. Kaavat piirsin kesällä ja leikkasin kankaatkin. Ob Seesaw pussihihoilla on tämä. Nyt mä päätin sen "äkkii" surrauttaa, koska halusin testata kaavaa, että tuleeks siitä the mekko.
Mutta pakko oli jotai aplikoida. Housuihin on tulossa ehkä aplikointina villakoira. Mutta suunnitelmis siis vielä. No piirsin sellasen sit jos tuliski tähän mekkoon, kun pitäs olla jotai.. Äkkii sain sen piirrettyy ja osatki silitin-leikkaisin-jne. Vieraita odotellessa ompelin yhen jalan. Toisen. Pään. Pörhelöpalloja. Suitsait. Nopeeta tuli.

Sitten piti koota mekko. Teen kaverin vaaville bodyä ja vaihdoin langat saumuriin notta ois vimpanpäälle (siinä olikin sitten eri kangaserien kanssa sävyeroo ja osien leikkuita uusiks. höh. ja pestä pitää se toinen kangas. ääh. no tietää senkin..). Ois ollut valmiiks pinkit. No vaihoin sit vaa neulalangat. Teki ihan plöröö. Säädin ja säädin ja vaihdoin vähän lankaa ja kaikkee. Sit tuli taas tikkii hyvää. Söhelsin pääntieresorin kanssa, onneks joukko palomiehiä tuli sit avuks ja sain peitettyä söhrön. Oisin purkanu mutku tää oli vaa nopee mekko..

Lapset heräs päikyiltä ennenkö sain suhrattua mekkoa valmiiksi ja esikoinen hetken katseli Kaapoa vieressä.. Parit saumat sain tehtyy ja valmista tuli. Sitten sovituskuvissa piti räpsiä vähän valoja ja laittaa välipalaa pöytään ja tanssia ja..
Ajattelin, että tänään Mumman luokse neiti saa uuden mekon päälleen, niin se kastui ja läks pyykkiin..
Mutta mekko ainakin on valmis ja siitä ei the mekkoa tule, paitsi ehkä pienillä muutoksilla.. Kavennuksilla ainakin, levenee must liikaa..

Mutta ihan kiva kaava ja kiva puudeli, mutta taas muistutti, että mitään ei ainakaan suunnitellusti ommella äkkiä.. koska sillon kaikki vaa plöröö.. Ja että kannattaa myös muistaa nukkua niin asiat sujuu yleensä mukavemmin ja tekstissäkin voi olla joku järjenhiven..

3 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen mekko ja puudelikin on oikein onnistunut! Kännykän näytöllä tihrustin kuvia ja piti vähän zoomatakin, että näin paremmin. Samalla sitten selvisi, että mistä ihmeen palomiehistä höpisit! :D

    VastaaPoista
  2. Aika selkeetä tekstiä kyllä, olen joskus harkinnut päivittämistä ennen kello iltakymmentä, mutta usein menee liian myöhäseks, ja ajatusvirta on aikamoista..
    Suurentelin vähän kuvia blogissa, huomasin itsekkin niiden olevan aika pieniä..
    Kiitoksia kommenteista, mä tykkäänkin tästä mekosta paljon enempi kun luulinkaan, on kiva päällä ja tyttö tykkää :)

    VastaaPoista