sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hattarakekkerit!

Pakkohan mun oli myös saada pikkasen Viljamin Hattarakekkeriä, trikoona kun ei ollut enää toistaseks niin puuvillakankaana sitten ensihätään sitä tilasin. Oli muuten aivan ihana palvelu ja nopeeta tuli.

Kaava on ottobrestä (4-12), rabbit jumppia mukaillen tehty, on muuten ihan huippu numero! Ensin piti piirtää kaavat lähinnä jumpsuitteihin ja jotain kun lehden sain lainaan, nyt mä oon piirtänyt sieltä jo vaikka mitä!Sivuissa on taskut, kuvausylläriks sinne piilotettii Nipsu (neidillä Ei!-vaihe menossa..)


Kanttivaihtoehtoina oli vaaleanpunainen ja musta, mutta ihme kyllä - musta voitti.
Tyytyväinen kyllä tuohon mustaan..
(Neiti viittoi tänään että lakataan kynnet mustiksi, sattuipa sopivasti)
Kaavat on kokoo 92-98, vähän on vielä muokattavaa.. Tein kokeilumekon ensin vanhasta lakanasta, siitä tuli kyllä paremman kokoinen sittenkin.. Ja ihan kiva siitäkin tulee, pitää kantata viel pikkasen ni voi sitäkin pitää..

Etuosa mekosta on Hattarakekkeriä ja takaosa käytännöllisyys-ja-makusyystä harmaa. Takana myös pitsivetoketju ja jotain takaosa vielä kaipaa, iso rusetti? Nauhat? jotain..
Helmaan ehkä vielä jotain lisärypytystä, vois olla parempi..

Tämä ois tällänen kolmevuotissynttärimekko ja päikyn valokuvaukseen ens viikolla, jos vähän saa vielä muokattua..
Tarkotus ois tehdä pikkusiskolle samantyylinen mekko, malli kyllä eri tuolle tänään 4kk-vanhalle..

5 kommenttia:

 1. Kylläpä tulikin nätti mekko ja vielä puuvillasta :) Sitä tulee meikäläisen käytettyä ihan liian vähän vaatetuskankaana.

  VastaaPoista
 2. Olen aivan ihastunut tuohon Rabbit Jumpin kaavaan - todella söpön ja kankaaseen sopivan mekon olet saanut siitä muokattua!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana mekko ja suloinen pikkuneiti!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia <3
  Oli kyllä kiva ommella puuvillaa, vaikka vähän pelkäsin tuota mekon ainaista silittämistä.. mutta kun ompeluhuoneessa on lauta ja rauta leväällään, niin meillä tytöillä on jopa silitetyt mekon yllään :)

  VastaaPoista