perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hattarakekkeri-unelmaa


Sain jo viikko sitten valmiiksi ehkä lempparisetin ikinä, mutta tietokoneen toiminta on ollut niin huonoa, että vaikka kuinka sormet on syyhynneet päästä bloggaamaan, niin pääsen esittelemään tätä vasta nyt. Jokin aika sitten päätin, että nyt läks Viljamin puodin hattarakekkeritrikoot ja niistä tuleekin leggarit tytöille. Esikoiselle valmistuivat ensin, koossa 98 koko setti. Leggarien kohdistuksia mietin pitkään, ja vähän sitten leikkasin uudestaan, jottai jäisi kohdistukset harmittaan.

EK:sta löytyi ihanaa joustavaa pehmoista herkullisen vaaleenpunasta tuommoista ihanaa kangasta ja heti tuli visioo, minkälainen tästä tulis.
Yläosa on mallia OB:n Ines-tunikasta, pussihihat siis, sitten tein ensimmäisen oikean nappilistani, oi eihän se ollutkaan lainkaan edes vaikeaa.. Niitä siis lisää.. Nappeihin liimasin superliimalla pienet Swarovski-kristallit, samoin liimailin myös kiehkurat tuohon rusetin yläpuolelle, yksi Swarovskiperhonenkin siinä on.


Iso rusetti oli kuin piste iin päälle ja raaskin vihdoin käyttää yhden Panda-napinkin, i love! Pitkään mietin laittaisinko Hattarakekkereistä Pingviininapin vai Pandan, mutta Panda voitti..

Kun Venla näki tämän setin, oli se heti pakko saada päälle :)  Kasvunvaraa vielä on, mutta mielummin niin..
Pian täytyy saada pikkusiskolle samaa settiä, ja sitten jotkut juhlat... :)3 kommenttia: