torstai 8. toukokuuta 2014

Tennarit


 Ihan mihin, mihin vaan mä voisin mennä, mun isosiskon kengis joo.. :D Ipanapan rap-levyn redraman biisi soinut aika monta kertaa päässä kun näitä ompeli..

Kaikki alkoi pinkistä tennarikankaasta (triteksistä) ja vaikka pala oli esikoiselle, niin teinkin siitä sit itselle topin, nyt kun se raja on rikottu että itellekkin voi tehdä :)
No siitä jäi sitten vielä pala, joten tein samistelupaidan esikoiselle, kaava Hoops ja koko 98.

Sitten halusin tehdä miehellekkin paidan ja tennareita tarttui mukaan samasta paikasta vihreenä. Syntyi eka t-paita miehelle, ois voinut olla vielä vähän pidempi.. mutta ehkä sitten ens kerralla. Kaavat piirsin vanhasta paidasta nuorimmaisen avustuksella, note to my self: tee ens kerralla ihan vaikka yksin..
Niin ja mies sai sen piponkin mitä mä sille aina teen, tennareista kans.
 Mietin millä sais kivasti tehtyä jotain tennareiden ja vihreen väliin, niin opettelimpa sitten tosi mummon ohjeilla ompeleen tereet, eipä ollut vaikea homma, mutta tukee oli kiva saada miten se kandee tehdä.Halusin vielä jonkun yksityiskohdan paitaan joten googlasin graffititekstejä ja piirtelin ja sommittelin Shoes-tekstin ja sitten hätäpäissäni leikkasin sen mustasta kimallekalvosta ja silittää pläjäytin kiinni.. Noooh. Ihan kiva mut ois ehkä voinut jättää tekemättä. Sitten se ei erottunut kunnolla ni sotkin sitä vielä vähän vihreellä kangastussilla. No, paita on kuitenkin hieno ja oon siit aika ylpee, ja on se nähty miehen päälläkin.. :)

 

 Ja jottei pienen jäis ilman, niin olihan sitä tennaria ostettava vielä sitten lilana :D
Paita Spot fish-kaavalla koko 80. Kiva että koko perheellä on samistelupaidat, varsinkin esikoiselle on tosi hieno juttu että kaikilla on samanlaiset :) Tuskin tullaan näihin koko porukka yhtäaikaa pukeutuun, mutta kiva kuitenkin :)1 kommentti: