tiistai 24. helmikuuta 2015

Pandoja ja Hattarakekkereitä, i love!


Ensimmäisen Ottobren Cloydy Dayn hupulla = hupparin tein jo syksyllä. Ensimmäisen ja ehkä kaikkein ihanimman.
Ensin odottelin, että tulisi päiväkotikuvaukset joihin Venla sais sen laittaa, sitten odottelin, että näkisin ne kuvat ja että ne tulis kotiin asti. Mutta ei niissä ollutkaan niin hyvää kuvaa hupparista, että vähän turhaan odottelin sen takia kuvia.. Sitten tuli vaikka ja mitä, mutta nyt se ois tässä :)Kangasvaihtareilta sain vaihdettua tällästä ihanaa vaaleanpunaista neulosta, jossa hopeahippuja seassa.
Tämä on koossa 98.
Huppuun raaskin käyttää palasen Viljamin Puodin - ah niin ihania -pandoja, joita ei ihan mihin vaan raaskitakkaan käyttää. Mutta, tämän kankaan kanssa, todellakin! Viljamin puodista on myös niin ihanat Panda-napit, jotka on kun tähän tehtyjä. Alla on nepit, joilla oikeasti huppari saadaan kiinni, napit vaan somisteena :)


Näkyisikö tässä nuo hopeahiput enemmän, no, napit ainakin <3Tämä on yks ihan lempparijuttuja joita olen tehnyt, toisaalta sellanen, että tekisi mieli pitää kokoajan neidin päällä, mutta toisaalta sellanen, jota ei millään raskis käyttää. Mutta onneksi on tullut pidettyä kuitenkin :)Tämä on niin Venlan näköinen :)Tässä vielä näkyy iso huppu :)


Ja koska mä olen niin Hattarakekkeriä koko ompeluminä, niin oli aivan pakko saada Venlalle Hattarakekkerileggareitten kaveriks pingviinimekko.


Mä en Marjukka vaan saanut sitä sun pingviinipaitaa mielestäni <3Mekko on Peplum yläosa pidennettynä koossa 110, Selian harmaameleeratusta jerseystä ja helma myöskin pidennettynä ohkasesta vaahtokarkinvärisestä triteksin ohkosesta trikoosta.  
Neiti on vetässyt leggarit nyt vähän väärippäin jalkaan (että tällänen "pelkkä" harmaa timanttikin ois aikas ihanaa..) ja toisella puolella näkyy paremmin hattarakekkereiden tyypit. Pingviini on siis yksi heistä.Kuva on tehty silityskalvoista Cameolla, pingviinissä mustaa ja pinkkiä helmiäiskalvoa ja timantteja ympärillä vaahtokarkinvaaleanpunaisesta helmiäiskalvosta.

Mä niin <3 Hattarakekkereitä!

1 kommentti: