keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesäpaitoja

Peruspertsakesäpaitoja

Vaihtareilta tarttui Ikasyrin tälläinen kangas, mietin ensin sen olevan liian punainen meille, kun en osaa punaista niin käyttää kenelläkään..
Mutta pikkupinkillä niin jopas on pidetty ;)


Hoops-pidennetty-pääntiepienennetty (ja tyttönappi lisätty kun tyttö jäi ilman päätä, tuli ihan hauska) ja hihat vähän muutettu koossa 98.
Samalle typylle samalla kaavalla ja muunnoksilla Viljamin puodin Ratikat. Koska olen Viljamisti, olin hyvin onnellinen kun tätä kangasta sain, mutta mietin että tuleekohan siitä mitään meiän tytöille. Mutta t-paita tuli ja oikeastaan tää on niin kiva että taitanee olla kesän yksi suosikeista :)
Ja edelleen Viljamin puodin fanina olen säilönyt näitä vanhoja kunnon pandoja. Eipä niitä meinaa raaskia käyttää, mutta mielestäni ne on parhaimmillaan pienellä lapsella, joten nyt kun vaatteita pidetään vielä kuitenkin hieman pidempään kuin pienillä lapsilla niin tästä tuli Hoops 116 samoilla muunnoilla ja Venlalle, jotta saa sitten Mimosallakin käytettyä ;)


Paita matkasi jo pyykkikoriin, joten parempaa sovituskuvaa kiun pikkukuva ratikkakuvassa nyt ei ole tarjolla, mutta on ihana :)
Taikurinapulaisista eli pupukankaasta kuten meillä kutsutaan, tarvittiin Venlalle isompi versio ja Mimosa sai viimekesän hoopsin, niin nyt erotukseksi tähän Hoopsiin tuli uuden ottobren Lionelin takakappaletta mukaillen tuommonen juju.Eli näyttää tältä päällä (pahoittelen huonoa kuvanlaatua..)

Ompeluryhmän haasteeseen tartuin ja sain ideakuvia ja tuli tälläinen Eemeli-paita meidän pienemmälle Eemeli-fanille, kaava joku raglan koossa 92. Pitsivetoketju koristeena.
Tämä on lojunut tuolla pinossa jo sen aikaa, että koossa 92 tosiaan tehty, mutta arkistoiminen tänne on joskus hieman hidasta..


 Sitten vielä lähti kaverin kaksivuotiaalle lahjaksi Selian Racoonista ja mv-raidasta Reindeerherder t-paitahihoilla koossa 98 vaikka kokolappu yrittää väittää 86 :D Oli kokolaput sekasin..


4 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja ja tuo tyttönappi on hauska. Neidän neiti heti bongas ja hihitteli =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli ihan kiva nappi eikä onneksi tunnu olevan pahassa paikassakaan :)

   Poista
 2. Pinkki kyllä sopii kaikkeen :) Kivat paidat!

  VastaaPoista