keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Sydämellä


 Sydämellistä. Käytiin kesälomareissulla pikkusiskojen luona, ne kun ovat lähteneet kauas pois Ruotsiin asti. Sniif. Mutta jotain hyvää siinäkin on. Stoff&Stil. 

Mulla oli kokoajan näitä ommellessa vähän roisto-olo. Koska mun teki mieli tarjota tätä kangasta yhdelle ompelukaverille, koska mun mielestä tää oli niiiin hänen näköstään. Silti saksin tämän ja ompelin, mutta ei se helppoa ollut :DNämä on ihan yksinkertaset paidat. Ottobren yksi lempparikaavoista, Autumn Forest, kokoina 98 sekä 110. Valenappilistakin kaavassa on, huomasimpas semmosenkin jutun. Tähän tuli omanlainen mutta luultavasti ehkä aika samanlainen.Vaaleanlilat kantit ja vaaleanoranssit napit mintulla langalla ommeltuna on Venlalle ja Mimosa sai mintuilla resoreilla ja vaaleanpunaisilla napeilla paidan. Resorit teki näistä hyvin meidänlaiset, mutta en ihan vielä ole varma, onko nämä ihan meidän.. Kivannäköiset ne tänään kyllä tuossa ovat olleet..
Käytin myös ensimmäisiä kertoja aika uutta, leveämpää kantinkääntäjää. Tykkään tehdä mun noin sentin kantilla, mutta tää on miltei puoltoista. Tykkään kyllä tästäkin.Niin juu ja hihansuuhun laitoinkin resorin, jotta sain paitoihin hieman enempi noita meidän värejä, sama siis tuossa kääntäjävalinnassa :)Jotenkin niin yksinkertaiset paidat, mutta jotenkin niin ihanat. Jotenkin erilaiset. Ehkä semmoset isojentyttöjen-paidat.

1 kommentti:

  1. Tosi kivat paidat ihanasta kankaasta -harmi kun tätä ei saa Suomesta.. :)

    VastaaPoista