tiistai 17. marraskuuta 2015

Siiriä ja Hiiriä


Koska tämä ajanjuoksu muuttui näin vauhdikkaaksi? Juoksen ja juoksen, mutta koska ehtisi vaan olla (ja ommella :D )
Käsityömessuilta saattoi muuuuuutama ihanuus löytyä, ja kyllä polttelisi saada Ompsu järjestykseen (sanoisin takaisin mutta ei se ole koskaan ollutkaan..) putkiremontin tieltä. Suunnittelin sinne kyllä jo uutta lattiaa ja pientä pientäremonttia.
Mutta kunhan koneet saisi kiinni ennen joulua, jotta saisi ehkä pari juttua tehtyä paketteihin.. Oli sitten uutta lattiaa tai ei..

Jotain löytyi kuitenkin arkistojen kätköistä, joten tällä erää sellaista..Paapiin ihana Siiri keinuu vaaleanpunaisena sai huppariin kaverikseen lilaa ja minttua resoria.
Palasestani jäi nuken paidan verran kangasta, on sitten Venla saanut samistella nukkensa kanssa :)Kuva syksyltä kun vielä tarkeni hupparilla ulkona.
Selian söpöt Hiirikekkerit pääsivät paidoiksi kera vaahtokarkinvaaleanpunaisen (Venla 110) ja vaaleanlilan (Mimosa 98) resoreiden kanssa. Nukkevauvalle myös paita lisää.  
Tässä trikoossa on meinaan pikkusen pehmeä ja aivan ihana tää materiaali.
Kaava tuttu ihana Ottobren Autumn Forest. Nyt saisi taas jo piirtää kokoa isompana..

4 kommenttia:

 1. Tuo autumn forest oli kiva kaava! En muistanut kaavan nimeä kun postasin meidän neidin vastaavan paidan täällä http://nauravanappi.blogspot.fi/2015/11/parasta-just-nyt-tai-viime-viikonloppuna.html. Ihania vaatteita ihanille neideille taas kerran :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Autumn forest on varmaan meiän eniten ommeltuin kaava ja monet muunnokset lähtee tän pohjalta :)

  VastaaPoista
 3. Siis niin ihania vaatteita!! Siiri keinuu on kyllä yks kangas, mihin oon tässä pikkuhiljaa rakastunut. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkin olen ihan rakastunut Siiriin keinussa <3 Muutamassa värissä taitanee löytyä.. ;) Ja aina yhtä ihanaa kun lapsi vetää jonkun värisen päällensä :D

   Poista