keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Villasukkakuume

Olen löytänyt vaarallisen yhdistelmän. Villalanka+Netflix. Siihen mä sit jäin.
Juurikaan ei ole tullut telkkaria töllöteltyä, mutta nyt hoituu sekin homma sitten.
Ja onhan se välillä ihan mukavaa, varsinkin kun Netflixistä voi katsoa koko sarjan kerrallaan ja samalla saa vielä tehtyäkin jotain.

En ole koskaan ollut kutomisihminen. Olen mä jotain kutonut ja tarvittaessa osaan kutoa. Mutta saan niskat ja hartiat ja sormet niin jumiin. Yleensä. Nyt ei mikään jumi tai kolotus ole iskenyt, joten mä vaan kudon.  Ounou sanoisin jo. Vielä omat sukat ja sitten tavalliselle paikalle ompelukoneen ääreen.. Sopisiko.. Kyllä mä kerran yritin ommella, mutta peittari varmaan kiukkus kun on jäänyt vähemmälle huomiolle.. Yritin mä sitä silitellä ja puhella kivoja, mutta ei se vielä auttanut. Ehkä joku päivä uudelleen..

Tämä lähti näistä sukista 3 viikkoa sitten. Esikoiseni Tarvitsi uudet villasukat. Soitin miehelleni joka oli ruokakaupassa ja hän toi mulle puikot ja lankaa samalla kun mä googlettelin ohjeita. Novita knitsistä löysin perussukkaohjeen, kiitos ompelukaverille vinkistä ;)Arvioitu valmistumisaika oli noin hyvällä säkällä ensi syksynä tai vielä kauempana kun alottelin. En meinaan muistanut kumpaan suuntaan mä kudon :D Ja ohjekuvista ei näin vasenkätisenä ole apua, kun saatan tehdä kumpaan suuntaan vaan. Totesin että kudon oikeakätisesti ja se virkkaus oli vasenkätisesti. Juuh. Noh, puoltoista vuorokautta myöhemmin esikoisella oli sukat!


Sitten halusin kokeilla kirjoneulejuttuna semmosia sydämiä kun oli niin söpöt. Värit näissä ei ehkä olleet ihan parhaat mahdolliset mutta tulipa kokeiltua. Ja ehkä nämä edes lämmittävät..Ja tein nämä tuolleen Peppisukiksi että värit menevät päinvastoin.
Sitten löysin pöllösukkaohjeen. Mä olen näitä ihaillut monet kerrat, enkä ois uskonut, että koskaan saisin tämmösiä tehtyä. Ja vielä mitä! Viuhvouh ja pikkusiskollakin oli sukat. Harjottelin palmikkojakin, oikun nekin tulee niin ihanasti!Ja sitten piti vielä esikoiselle tehdä paremmat Peppisukat.
Ja vaikka lupailin miehelleni, että hänelle en sentään ala kutoa, että nämä pienet n. 30 koon sukat on ihan tarpeeks mulle niiiiiiiin......

Hänkin sai juuri omat raitasukat..

Nyt tosiaan haluaisin vielä tehdä itselle Muita Ihania -joulukuun haastesukat ja alotettuna tuossa on siilitumput tytöille, vanhat lahjaksi saadut on niin kovin rakkaat mutta pienet..
Jospa sitten pääsisi vaikka taas ompelemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti