lauantai 4. kesäkuuta 2016

Ryhmä Hau -mekot

Ryhmä Hau on jälleen vauhti päällä! Niin, Samppaa, Rekkua, Kajaa ja muita pentuja katseltaisiin meillä vaikka kaikki päivät jos jotain katseltaisiin kaikki päivät ;)
Niinpä Tekstiili Filhlille tais tulla aika ryntäys kun tätä namikangasta saapui sinne. Mulle onneks kävi serkku ostamassa kun en ois heti itse kerennyt ja seuraavana päivänä kun kävin niin eipä tätä enää ollutkaan.



Mimosa sai Ryhmä Hau mekon Ottobren Paperplane-kaavalla koossa 104  paitsi leveys 98, tosin kaava on kapea ja nyt on hyvän kaponen, mutta kauheesti ei oo mahankasvuvaraa. Helmaa pidensin ja yläosaa lyhensin ja hyvän mittanen tuli. Niin ja pääntiet pyöristetty tavallisiksi, takakappaleelta ylemmäs.



Venlan mekko alkoi myös Paperplanesta koossa 122, mutta yhdistin helman suoraan yläosan jatkoksi ja helmakappaletta pidensin. Ja samat hommat pääntielle.



Ryhmä Hau naamareita askarreltiin yhtenä keväisenä sadepäivänä, netissä joskus bongasin tuommoset ja piirsin kuvat pahville, tytöt leikkas ja väritte ne ja laitoin paperipillit tikuiksi. Ovat olleet aikas reilusti leikeissä mukana :)


Kokeiltiin helman pituuksia ja hyvä kun sain nää takas helmankääntöä varten.
"Äiti minä haluan nukkuakkin tämä päällä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti