lauantai 27. elokuuta 2016

Pupuja ja kisuja

Syksy saapuu ja sen huomaa myös valokuvista, pitänee taas vähän tarkkailla auringon asentoa ennen kuvia. Taikka viritellä lisävaloa. Noh, tytöt innoissaan halusivat vetää uudet hupparit päälle, joten tänään nyt näin..Ensiksi pahoittelen näistä väreistä. On kauniin puhtaan värinen, mutta jostain nappaa nyt tuota harmaata ja plääh. Mutta uuden kuvan ottaminen vois saada nää unohtuun täältä..
Olen tehnyt löydön EK:sta. harvemmin siellä käyn ja ihan pakalta löytyi ihanan pehmoinen collegekangas. On kyllä aika paksua, koska äkkiä tuli myös tytöille kuuma. Noh, mutta talvi tulossa niin lämpö on hyvä.
Hupparit lähtivät ottobren Happy Triosta, saivat kietaisuhupun ja etukappale meni uusiksi. Ja no takakappale myös. Otin mallia kaverilta lainaamastani miehen hupparin kaavasta, ompelin miehelle liian ison hupparin ja koska tilaamani kangas ei vielä tullut (kappas kun sen vasta tilasin..) niin piti kokeilla mallia sitten tytöille :) Koot 110 ja 122 ovat kyllä tässä Happy Triossa meidän neideille hyyyvin reilut, vaikka olen kyllä monta hupparia kaavalla tehnyt.. Noh, tytöt kasvavat..Ja arvatkaas mitä, harvinaista mutta totta! Meinaan setti!! Siskonmoikkausreissulta Stoo&Stilltä mukaani pääsi tämä Pupu-kissa-kangas ja siitä tuli sitten Venlalle housut (samaa kaavamuunnelmaa kuin viime postauksessa) ja Mimosa sai leggarit. Nää digiprintit on kyllä aika ihanankamalia :D
Ihan hauskat setit tuli ja kietasuhuput on ihanat. Ja varmasti lämmittävät hyvin. Sain paljon pisteitä taskuista, nini hupparissa kuin housuissakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti