lauantai 24. syyskuuta 2016

Secret


Meillä on tänään taas ollut ihana tyttöjen päivä mun tyttöjen kaa. Eka leikittiin kampaajaa ja laitettiin vähän pinkkiä hiuksiin (lähti jo saunassa poiskin) ja sit tytöt halus uudet mekot päälle ja otettiin vähän kuvia niistä.Mekkojen kankaat on niin ihanaa Leena Rengon Secret -trikoota, ihastuin niin tähän kun näin livenä ekan kerran ja tietty se silloin oli jo loppu, toisella kertaa sitä kyttäsin kaupassa mutta livahti ja sitten kuitenkin sainkin vielä pätkän, huh! (ja nythän sitä saa taas ;) )
Venlan mekko on kavennettu Gissa Vem liloilla kanteilla kokoa 122 ja Mimosan kavennettu Autumn Forestista muokattu tyllimekko kokoa 110.Näistä tuli ihan varmasti yhdet lempparimekot! Katsotaan miten tuo tylli käyttäytyy pesussa.. Toivottavasti kestää.. On semmoista ihanan pehmoista ainakin nyt..Ja yllä mekot ihan ilman tyttöjä niinkun.Mutta vielä päivän tarina jatkuu, meinaan sitten kuvien jälkeen haluttiin askarrella.
Löysin huopia ja pinterestissä vilahti joskus joku tämäntyylinen kettu niin ruvettiin harjotteleen käsin ompelua. Tuo eskarilainen ihan sukkelasti ompeli itse kettunsa (kukan autoin) ja tuo kolmevuotias aloitti hienosti ompeleen, kunnes pisti neulalla sormeensa.Meilä oli niin hauskaa ja ihanaa ja haluutteko jo tietää miltä ne Ketut sitten lopulta näyttivät?Tässä on Mimosan Kettu ja Ketun peitto (ja toisenkin ketun peitto).

Ja tässä vielä ylpeet neidin esittävät tsadaa!

Katsoimme myös elokuvaa ja se vähän jännitti nuorimmaista, joten haki kaverin itselleen.
Ponin matka alkoi jo joskus aiiiiikaaa sitten, jossain vaiheessa sen melkein sain kokoon ja toukokuulle kitarisaleikkaukseen sain edellisenä iltana ommeltua sen Mimosalle mukaan.
Siitä asti se on nukkunut yöt neidin vieressä ja ollut tärkeä. Oih.
Suunnitelmana oli että keksittäis yhdessä ponille tän ponin kuva, mutta ei varmaan vielä ole keksitty.. Mutta on sillä laastari :DTässä poni vielä Mimosan halauksessa.

3 kommenttia:

  1. Ihana tytöt, ihanat askartelut, ihanat tunikat!

    VastaaPoista
  2. Tuommonen poni pehmo ois niin ihana kummitytölle! <3
    Mistähän siihen saisi kaavan?
    Taitava ompelija olet! :)

    VastaaPoista