torstai 18. syyskuuta 2014

Hattara-setti ja pari muuta


Hei, huomaatteko, mä tein setin! Aivan mahtavaa! Olis niin kiva kun ois settejä, mutta mä en vaan koskaan tee niitä. Oikeestaan teen pelkkiä yläosia. Mutta ois niin ihanaa, kun mekkoon ois sopivat leggarit valmiina, ja paitoihin housut ja liivareihin paidat ja leggarit ja.. Mutta ei. Meillä on kaapeissa yksittäisiä vaatteita ja sitten arvotaan minkä kanssa ne sopis. Ehkä seuraavan ompelukseni lähtisi sieltä vaatekaapista, mitä meillä tarvitaan. Ääh, ois liian vaatekaappiystävällistä ja "joutuisin" varmaan kangaskaupoille...Nonniin, paita on minttua Hattarakekkeriä Viljamin puodilta, I <3 tää! Kanttasin pinkillä resorilla ja nepitin pinkeillä tähtinepeillä :) Kaava on ob:n Sausage dog paitana ja suurennetulla "kirjekuoriläpällä", mikähän tuo ois. Niin ja koossa 86.


 Takaa on ihan valkoinen vaan, mä aina tykkään jättää takakappaleen yksväriseks. Jotenkin rauhallisempi.


Housut  on ob:n tiikerit, leikkasin sivusaumat auki ja laitoin väliin pitsinauhaa antaan vähän ilmettä. Muuten housut on petroolista joustocollegesta pinkeillä resoreilla.Olikohan mallissa muuten alunperin kumpparivyötärö, mä olen laittanut resorit.Myöskin tiikerit samassa koossa. Nilkoissa mustat resorit, kaksinkertaiset jotta saa kivemmin vähän käännettyäkin kun vielä vähän tarvii ja toisen  resorin ompelin sauma sivusaumankohdalla, niin sain kivasti oman merkin sinne väliin laitettua :) Tätä täytyy käyttää muissakin housuissa, on kiva pieni yksityiskohta :)


Todella harvoin ompelen mitään velourista, ehkä kun ei ennen ollut kuivausrumpuakaan ja en mä tiedä. Mutta kyllä nää velourhousut on aivan ihanan pehmeät ja ihanan näköset ja uskon että on mukavat pitää :)
 Sitten päästään kangasvaihtareille, joissa sain palasen vihreetä jätskitrikoota sekä myös näitä palloja. Näistä suristelin on:n Autumn forest-paidan tuon rypytysversion, koossa 104 ja kantit vihreellä. Etukappaleeseen ei ihan riittänyt palasen leveys, niin laitoin lisäksi kylkiin palat palloa. Onnistui paremmpin kuin oisin luullutkaan :)Paidan tehtyäni muistin, että munhan piti tehdä pallokankaasta Mimbylle yökkärihousut, kun ihailee aina isosiskon vihreäpallollisia peppi-pöksyjä, mutta tähän meni aikalailla tämä kangas. Mutta eipä ne kuitenkaan ois samat, koska ne on kuitenkin isosiskon ja ne ois ollut sit ihan omat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti