perjantai 5. syyskuuta 2014

Kesäpaitoja tytyille

 Niin se kesä todella on nyt mennyt. Syksyiset tuulet puhaltaa ja kopina kuuluu, kun meidän omenapuista kopsahtelee omenat maahan. Ja kyllä niitä riittääkin.. Tänään innostuin kokeileen pienen erän omppuhilloa ja tuli tosi hyvää :)

Kesään vielä palaisin silti, kun tuli muutama kesäkuva koneelta vastaan. Nämä ihanuudet ei kovin monelle aurinkoiselle päivälle enään päässeet, mutta onhan se kiva pitää nättiä alupaitaa talvellakin..

 Malli on sama kuin oli Venlan korumekossakin, kankaana näissä kahdessä on mun ihan lemppari ikinä - Viljamin Hattarakekkerit, vaaleenpunasena sekä minttuna. Venlan paidassa on kaverina vaahtokarkin vaaleanpunaista trikoota hihoissa ja Mimosalla raikasta vihreää, takakappaleina kummallakin harmaa trikoo, jossa pieniä kiiltäviä "hopeahippuja".


 Mimosan housut on OB:n Tiikerit, tosi hauska housumalli :) Innostuin vähän housutehtailuunkin, kuvia tulossa myöhemmin..
Housut turkoosista joustocollarista koossa 86 cm, reilut pikkusiskolle, mutta mahtuivat myös isosiskolle.......

Nanun ihanista pingviinivauvoista samalla kaavalla toppi, yhdellä pingviinillä rusetti päänpäällä. Hihat valkoisesta trikoosta tuo kivasti keveyttä ja takakappale mustavalkopallollisesta trikoosta.
Mä olen ihan rakastunut näihin pingviineihinkin, varsinkin kun katsottiin mun tädin kanssa yhtä pingviinidokkaria, molemmat kyynel silmässä, kun ne pienet oli vaan niin valloittavia.. Ja tämä kangas tuo niin ihanasti ne pienet mieleen..

2 kommenttia: