maanantai 1. syyskuuta 2014

TorkkupeittoEi tainnut lunta olla maassa kun meillä oli ompeluseurojen lanit.. Siellä mä reippaasti leikkasin torkkupeittoon palat ja reippaasti seuraavana päivänä ompelin palat yhteen.
Sitten mä odotin taustafleeceä. Odotin ja odotin, mutta jostain syystä en saanut sitä haettua. Mutta sitten tätini pelasti ja toi minulle sellaisen :)
Pesin reippaasti heti kankaat, mutta kuka sitä nyt helteillä torkkupeitolla..
Nyt viileä ilta sai mut huomaamaan, että sehän täytyy oikeesti ommella loppuun. Ja onneksi ompelin.Ostin reilummasti olohuoneeseen beigeä tähti-verhokangasta, jotta saisi samasta kankaasta jotain kivaa sohvalle.. Niinpä loput siitä kankaasta päätyi tähän torkkupeittoon. Lisäksi aina niin ihania Hattarakekkereitä Viljamin puodista ja mausteeksi pikkasen vaaleanpunaista ja valkoista puuvillaa.
Taustana on valkoinen fleecepeitto.

Surautin saumurilla palat yhteen ja nuppineulasin (jota harvoin teen ainakaan pari enempää) kunnolla fleecen tilkkupeittoon oikeat puolet vastakkain, jätin kääntöaukon ja käänsin peiton ympäri. Tikkasin peiton ympäriinsä reunaa myöden ja sitten jokaisen rivin vielä. Tikkaukset antoi mukavan loppusilauksen ja pitää peiton hyvin koossa.

 

Tytöt lainasivat sohvapeittoa heti leikkeihinsä :)
 

Ja käpertyivät kerälle <3

2 kommenttia:

  1. Peitto on todella ihana :) Kannatti ommella loppuun! Mulla on kans haaveissa tehdä torkkupeitto, mutta se on vielä täysin suunnittelu asteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kyllä todella kannatti. Ja nopeastihan tämän teki, kun sai vaan aloitettua :)

      Poista