keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Helmee

Käsityöt lähtee kyllä taas ihan käsistä!

Mun ompeluvaiheen seurauksena mulla on vino pino erikokoisia ja -värisiä pipoja ja pussukoita, verhoidea valmiina kuhan kankaan saisi.

Skräppivaiheesta kesken on kaikennäköstä, kun mä en saa tehtyä niihin tekstejä, kun oon liian vaativa niiden suhteen. Suomenkieli on niin ruman näköstä jotenkin, muut kielet taas on ihan tyhmiä, koska en mä niitä käytä enkä ole käyttänyt niissä tilanteissa. Pitäis vaan hommata se tulostin että sais tehtyä sillä hienot tekstit koneel ja sit tulostaa.. en mä tiedä..
 No mutta kuitenkin, tämä vaihe on vähän onneksi jäissä, koska vie paaaljon aikaa. Skräppääminen on ihanaa, mutta niin kamalan pakkomielteistä hommaa.. Ja kun kaiken täytyy olla just eikä melkeen..
Kohta saa taas tilata uusia kuvia ja sitten saa taas aloittaa! Tilaan siis parin kk:n kuvat kerralla ja teen minialbumeita yleensä kk:sta, omia erikoistapauksista, kuten tytsyn yksveet. 


Nyt alkoi helmivaihe. Olin viime viikolla helmiopissa serkullani ja kävästiin kahdessa helmikaupassa ja tein yhden kaulakorun. Ja illalla toisen. Ja seuraavana päivänä kolmannen. Sitten jouduin odottelemaan että helmikauppa aukee, kun ei ole maanantaisin auki. Ja sitten tein pari korua lisää. Vaihdoin rannekoruihin. Hain lisää matskua eilen. Ja tänään. Tässä menee ihan päivistä ja helmistä ja koruista sekasin, mutta valmista tulee niin nopeesti ja niin nättiä! 
Tänään sain onneksi tehtyä muutakin kun helmihommia, tein mä yhen korun okei.. ja kohta ehkä vähän.. mutta pihalle lähettiin tytsyn kanssa kympin aikaan ja välillä tyttö nukkui päikkärit ja söi, mutta muuten oltiin pihahommissa ja mun iskä kävi auttamassa puuhommissa, ihanaa! Laitettii paviljonki miehen kaa kuntoon ja grilli ja sit avattii grillikausi. Ihanaa! Kesä saa tulla!
Siitä seuraavaan kiinnostuksen kohteeseen, meinaan puutarhahommat ja puiden ja pensaiden hoitelu ja sellanen, eikös sekin tavallaan mene käsitöiden kanssa, juu menee! Mielenkiintosia juttuja kun vaa kerkeis perehtyy ja tutkiskeleen..  No, katsotaan mitä tulee..
Tytsykän sydän-rannekoru mun nyt-lemppariväreissä; vaaleenpunanen + vihreä.Laitoin pienen magneettilukon, jotta jos se johkin jää kiinni niin koko tyttö ei jää, hukkukoon koru sitten, sai aika kivasti napsautettua korun kiinni ranteeseen, ihmetellä sitä piti ja tietty tutkiskella, mutta ihanasti se ranteessa pysyi. Sain äsken omani samanmoisen valmiiksi. Aah, ihanaa helmeilyä!

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja oot saanut aikaan<3

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Helmityöt(kin) on aivan ihania ja on ihanaa, kun saa nopeasti kaunista valmista. Ainakin tällaisia koruja.

    VastaaPoista