lauantai 5. lokakuuta 2013

Kaikemmoisia

Päivittelin (yritin..) tuota meidän suvunnaisten blogia ja yritin etsiä sinne kuvia ja löytyipä kuvia mitä ei ole tullut päiviteltyä tännekkään blogiin asti.. Alkuun on ihan "omia töitä" ja lopussa pari tuolta käsityöillasta.
Koruteline Tilda-tyyliin, tein myös äidilleni äitienpäivälahjaksi jokunen vuosi sitten.. 
Korutelineestä löytyy mm. seuraavia: Helmikursilla löytyi käyttöä kaaaauan aikaa sitten ostamilleni pinkeille helmilleni, pääsivät kaveriksi serkun kautta hommatuille mustille swarowskeille.


Rannekoru sydänlukolla sekä


kaulakoru. Settiin oli myös korvikset, mutta kuvaa niistä ei löytynyt, ja korviksetkin taitavat olla autossa..


Samaiselta kurssilta myös tällänen kieputusrannekoru, äiti sai taas myös tälläsen.. Magneettilukolla menee kiinni näppärästi.


Musta vaijerikoru on ihan kotona tehty, näihin mä oon ihan hulluna kans! 


Vaijerikoru toisen värisenä. Taas äitini sai myös jonkin värisen, vaaleenpunasen todennäköisesti ja miehen äidille tein mustan. 
Suvunnaisissa tuunattiin vähän kenkiä, tässä liimattiin hileitä vähän kengänpintaan. Helposti tuli hienot, vääristää tuo salama tuota väriä, ei ole noin siniset.. 
Lakka päällä ja vaikka kuopuksen ristiäisissä parit hilekengät olivat (itsellä nämä), niin ei pöllynnyt hileet yhtään juhlien jälkeen. 
Nämä kengät oli uudet, mutta vanhoihin kenkiin saa ihan uutta eloa kun vähän hileyttää niitä :)
Näihin oli muuten isot pinkit rusetitkin, mutta ne jäi ainakin toistaiseksi vielä laittamatta kiinni.
 Suvunnaisissa tehtiin myös sprayn ja pitsiliinojen avulla taidetta sateenvarjoihin. Idea on ihana-lehdestä, mielestäni tykkään enempi näistä kun mallista :)  Nyt saa kyllä sadekelit saapua, kyä kelpaa!
Pari tuon meidän kolme-vuotiaan piirrustusta, nää on vaan niiiiiin upeita! 
(äidillä varmaan monta kättä eiksje :) )


2 kommenttia:

  1. Kommentoin vielä täälläkin, että tuo sateenvarjo on ihan uskomattoman hieno! Voisi kyllä joskus kokeilla samaa itsekin. Ja kenkien tuunauskin on huippuhyvä! Korutkin oikein nättejä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentoi vaan <3
    Tuollainen sateenvarjo on kyllä nopea tehdä ja tulee aivan ihania :)
    Noi mun glitteröimät kengät oli ihan uudet, mutta jos omistaa aivan ihanat mukavat kengät, joista pinta on mennyt huonoksi, niin suosittelen vähän hilepintaa, saattaapi saada ihan uuden näköiset kengät :)

    VastaaPoista