sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Bambimetsäpaita, vp Siiri ja Myyry, tähtitrikoohupparia

Nyt on uusi saumuri surissut kovasti :) Kyllä toi ompelukin on ihan eri asiaa kunnon laitteilla. Ostin Bernina 700D:n ja meidän yhteistyö on ainakin toistaseks sujunut kivasti :)
Hieman mukavemmin kuin vanhan saumurin kanssa, joka on mummini vanha 90-luvulta..
Esikoiselle samistelupaita,  hihat ruskea-vaalpun raitaa ja takaosa pelkkää pinkkiä, pikkusisko on tummempi nii hällä siis hihat musta-pinkkiä.. 
Kaava ottobren Little Lamp 98 cm
Tässä tytsyt yhessä:

 
Ja vielä yhdessä "ruuanlaittohommissa" 


Ensin hihkuin innosta, kun tuli uudet Siirit ja Myyryt ja vielä vaaleanpunasina, aivan mahtavaa! Mutta sitten jotenkin sittenkin vähän plääh. Heittäidyin villiksi ja laitoin toisen hihat pystyraidaksi (kestäneekö tiedä sitä en, eipä tuo oikee joustanut kumpaankaan suuntaan..), mutta en tiedä puranko vielä ja laitan hihat samanmoisiksi..
Hiharesoreihin laitoin pikkuSiirit ja Myyryt kurkisteleen, näistä esikoinen oli onnessaan :) Pakko oli piirtää silmät auki molemmille kangastussilla :)
Ehkä tää vaatii vaan vähän totuttelua :) (merirosvotanssit hurjaa vauhtia menossa :D ) Kaava varmaan ottobren little lamb 98cm. Tähtihuppari Ottobren uusimman lehden Happy Trio huppari, pienennetty kokoon 104 cm. Tosi ihana kaava ja ihana ku on trikoosta tehty. Ihan ison tytön paita :)Eteen laitoin Kam-tähtinepit, pinkki-oranssi-vihreä ja sitten laitoin eriväriset taustakappaleet.. Hihih.
(Ja sain muuten laitettua toiseenkin happytrioon siihen kukkahuppariin heti sillon kuvan jälkeen nepit, laitoin samansävyset vihreät kuin siinä oli keltasta ja vaalpun..) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti