perjantai 7. helmikuuta 2014

Oravia ja pöllöjä isoissa(not) paidoissa

Kesällä surrautin pikkuprinsessalle tämän Little Elephant-tunikan, oli kyllä reilu vielä silloin, oiskohan ehkä jopa kokoa 62 cm.. Ilman huppua.. Menee vielä ihan mukavasti :) Tämä on niin ihanan pirteän värinen ja tosi paljon pidetty. Ja ihanaa kun mies valkkaa vaatekaapista niitä mun tekemiä <3
(Neiti oli hieman väsynyt ja nukahti syöttikseen ruokaa odotellessa..)
 Tämä paita on ehkä kokoa 68 tai 74, leikattu aikasemmin, mutta sain vasta nyt käännettyä helman. Isosiskon samistelupaita valmistu jo aikasemmin ja ois kannattanut tää tehdä heti kans, sillä aika naftihan tää on tuolle meidän 8 kk vanhalle.. vaikka näytti hurjan isolle, nii eih..Vähän hassut housut jalassa, lyhyet ja leveät, mutta niin paita, muuten oikein kiva, mutta tosiaan, työt kannattais tehdä aina heti loppuun..

Tän paidan OB Lil' Darling, ehkä mun lempparikaava, leikkasin ja ompelin samantein. Luulin, että on ihan jättipaita ja kun hihoihinkin tuli vähän ylimäärästä pituutta, mietin mahtusko melki esikoiselle.. Mutta hihoissa on pituutta, mutta muuten on just hyvänkokonen.. Miten tää tytsy kasvaa niin mieletöntä kyytiä..


PikkuNuhanenäKyynelsimmutyttökullanmuru. Must oikeen ihanat tuli noista oikein vaaleanpunasista kanteista, muuten oravien pohjaväri on mulle aika vieras.. 


Ei nyt parhaat sovituskuvat, kun yleensä tyttö on aika hyvällä tuulella.. Joskus taas ei..

1 kommentti: