sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Minttua pandaa muodossa BananaSweet

Mä olen nyt ihan Viljaminpuotioitunut, enhän mä osaa enään muista tehdäkkään! Tämä huppari-mekko valmistui jo jokin aika sitten, mutta nyt vasta ehtii istumaan koneelle kesäkiireissä..
Leikkasin kankaat itseasiassa samana päivänä, kun lasten syksyn OB ilmestyi  ja Banana Sweet koossa 104 tästä muistaakseni valmistui. 


 Kangas on Viljamin puodin minttua joustocollegea ja vaaleanpunaista trikoota, jolla vuoritettu huppu ja jota laitettu mausteeksi helmaan. Lisäksi laitoin tereet kylkien rypytysten kohdalle sekä hupun ja hupun vuorin väliin. Niin ja pitsivetoketju kanssa tuli, vaaleanpunainen :)


Mitenkäs sainkin tämän ommeltua jo leikkaamista seuranneena iltana lähes valmiiksi ja pian kokonaan valmiiksi ja nyt taasen vasta täällä.. Tätä kerettiin jo pitääkkin, ennen näitä helteitä.  Oli ihanasti niin mieluisa, ettei ois illalla luopunut neiti tästä mekostaan <3


 Nostin muutaman sentin noita sivurypytyksiä ylemmäs, kun mielestäni ainakin meidän neidille sopii niin paremmin..


Yhdessä perjantai-veivissä kunnioitettiin lempparikangaskauppaa, arvatkaapa vaan, mikä oli mun lemppari.. Ehdottomasti.. En kerennyt kunnolla osallistumaan ompelustuokioon, mutta nopsan kuokkispipon kerkesin onneksi surauttaan, koska oli vaan niiiin pakko :)
Että kiitos Viljamin Puoti, I<3 U!


1 kommentti:

  1. Ihan mahtava huppari-mekko! Ja niin karkki väriyhdistelmä tuo minttu ja pinkki!

    VastaaPoista