torstai 7. elokuuta 2014

Kissa-mekkoMeidän typyjen yksi lempparikirjoista on Soiva Laulukirja. Siellä on paljon tuttuja ja vähän meille uusiakin lauluja ja sitten kirjasta saa taustamusiikit soimaan ja molemmat yrittävät vähän laulaa mukana, vaikka kummallakaan niitä sanoja ei vielä ihan hirmuisesti ole.. Mutta iloa kirjasta on siis riittänyt.
Itse olen ihastunut kirjassa myös Terese Bastin kuvituksiin, joten lainasin kirjasta yhtä kissan kuvaa ja pikkumuutoksilla aplikoin kisun Mimosan mekkoon.

Olipa ihana aplikoida pitkästä aikaa, sitä tulee kyllä harrastettua liian vähän. Alkukesästä sain tän jo tehtyä, on tässä odotellut josko isosiskollekkin saataisiin vastaava, mutta eipä ole näkynyt :D Noshilta tilasin molemmilta tätä raitaa, Mimosalle tätä ja Venlalle pinkkinä..
Kaavana oli se jostain peruspaidasta muuteltu mekko, tykkäään.
Takana valkoinen sydännappi.
 Menoa tällä pienemmällä riittää, ja kun molemmat neidin vipeltää yhdessä kovaa kyytiä, näitä sovituskuvia saa joskus hetken odottaa..


Koska KARKUUUUUUN!Joten tämänkertaisissa sovituskuvissa mekko farkkuleggareitten kera. 

5 kommenttia:

 1. Soiva laulukirja on kyllä tosi mieluinen kirja meilläkin! Hauska idea ja kaunis toteutus tykätystä kirjasta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Olen kyllä iloinen että joskus on lahjaksi tullut tuo laulukirja, olen huomannut laulelevani paljon enempi lapsille, kun sai vähän taustamusiikkia ni on rohkaistunut paljon :)

  VastaaPoista
 3. Ihan tosi suloinen! Ja kivasti toimii tuo kaava lapsen päällä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) varsinkin konttausiässä tuollainen helma oli aika kätevä :)

  VastaaPoista