tiistai 16. syyskuuta 2014

Kolme veiviä

Salaisen kangaspaketin ompelua eräässä ompeluryhmässä on harrastettu. Jostain syystä kuvat ovat jääneet arkistojen kätköihin, mutta nytpä kaivan ne esiin ja nämä pääsevät esittelyyn :)

Ensin vuorossa Selian Runoratsu ja Atomi. Tämä toteutettiin yhteistyössä ja siksi kankaita on kahta eriä.
Peppipitkätossumaisiin leggareihin tuli toinen puntti runoratsua ja toinen mv-raitaa. Kyllä tytyä nauratti aamulla kun nämä näki ja meni kyllä samantein jalkaan :)
Atomi-neuloksesta surrautin hameen vaaleenpunasella resorilla.


 "Kirahvinaskeleita :D"

Sitten oli siilikangasveivi, tästä kankaasta tuli heti yksi ystäväni mieleen ja kysyin kelpaisko heidän pojalleen paita tästä, joten tästä tuli Tatulle koossa 92 ob:n sausage dog oranssilla tähtinepillä paitana. 


Tässä meidän Minsku antaa vähän vauhtia Tatulle :D


Ja sitten oli vielä Pikkupiltin paita esittelemättä, keltainen kukkakangas sekä palaset mustaa ja valkosta silityskalvoa. Raitahihat ja neppilista raidasta sekä mustat kantit vähän vauhtia antamaan kun tuo keltainen tuntu niin vieraalta väriltä meille ja googlen kuvahausta pikku pääkallo. Nepeissä on myös pikkuiset pääkallokuvat. Nenä(kolo?) on jäänyt matkanvarrelta jonnekin, joskos se joskus sais uuden..Hieman yllättäen Venla tykkäsikin tästä ja on tätä kaapistakin valinnut päällensä :) Mukavaa :)

ps. seuraavaksi pitänee etsiä kuvat noista Mimosan uusista vaatteista... Oi kun kaiken sais aina tehtyä heti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti