sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Mustikoita


Sain kangasvaihtareilta vaihdettua palan Viljamin Mustikkamaata, jei! Heti piti saada tehdä niistä jotain ja Mimosalle syntyi mustikkapöksyt, ob:n tiikerit koossa 86 :) Nii somat! :)Paidan surautin yksivärisestä turkoosista lempparikaavalla Lil'darling koossa 86.
Sizzix big shotilla eli Veivillä kuten meillä laitetta kutsutaan, veivasin kirjaimet lilasta silityskalvosta ja niin mustikkapöksyt sai kaverikseen mustikkapaidan :)
Parissa pesussa on kirjaimet pysyneet kivasti paikallaan, pesin nurinpäin käännettynä.. Ja kuivausrumpuun olen myös heittänyt.

 


Mukavaa syksyä kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Mistä ostit laitteen? Kiinnostanut jo pitkään, mutta pelkään ettei riitä aika ja into sen käytön opetteluun? Eli onko helppoa vai monimutkaista? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ostettu käsityömessuilta, ei tarvitse paljon opetella, stanssi, kalvo ja suojalevyt nippuun ja laitteeseen josta veivataan setti vaan läpi ja kuviot on leikattu. Jotkut stanssit on ohkasempia ja niihin tarvii sitten lisälevyjä väliin.. Ihana laite. Voin raahata kässyseuroille mukaan ni voi kokeilla, ootko tulossa?

      Poista