lauantai 15. marraskuuta 2014

All I need is Coffee and a Sewing Machine. Messumekko.


Indie Fabrics oli tulossa messuileen Tampereen käsityömessuille ja fb-sivuilla osallistuin arvontaan, jossa sai kertoa lempparivärinsä Kahvitauko - Coffee Break -jerseystä, jota oli tulossa pienet erät myyntiin ja tätä kangasta voittaja(t) sai metrin sekä lipun käsityömessuille. Pinkkihän se voiton vie täällä, niinku taitaa aina.. -oli vastaukseni ja niin se voitto osui mulle ja postilaatikossa oli torstaina metri tätä ihanuutta lipun kera!

Äkkiä heitin kankaan pesuun ja kuivausrumpuun (kesti senkin hyvin onneksi) ja kun sain kankaan kuivaksi ja lapset nukkumaan, surrautin itselleni messumekon - tietysti :D (Messut siis seuraavana aamuna..)
Mietin teenkö paidan/ tunikan vai hupparin, mutta koska kankaan reunassa kulki teksti Kahvitauko - Coffee Break Indie Fabrics 2014 limited edition, ensimmäinen visio oli kantata pääntie tällä suikaleella, joten esille se parhaiten tulisi yksinkertaisessa mallissa ja niin tästä tuli sitten mekko.


Kaavan olen piirtänyt yhdestä hyvänmallisesta paidasta (kyllä, yritän pitää joskus jotain muutakin päälläni kuin huppareita :D ) ja todella hyvin tää istuikin itelle. 

Tässä vielä kuva kanttauksesta:
Tämä mekko on ihan mun värinen ja herätti ihastusta messuilla :)  Ja ihan mielettömän mukava, kangas on ihanan pehmeä ja sopivan joustava, aivan ihana.

Jos jostain kaikuu perille viesti niin
Kiitos vielä Indie Fabrics lipusta ja kankaasta!

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko tosiaankin, ja sopii sinulle niiiiin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia :)
   Meinaan aina varsinkin talven tultua verhoutua mustiin huppareihin, mutta kyllä värit aika ihanasti piristää arkea :)

   Poista
 2. Mahtava! Ja huippu idea toi kanttaus tekstillä.

  VastaaPoista