perjantai 5. joulukuuta 2014

Siirejä ja Myyryjä

Tässähän reippaaksi ruvetaan :) Seuraava laniompelus päivittyy jo 24 tunnin sisään :D


Kangas on tilattu jo Mimosan vauva-aikana, koska kankaan nimi on Siiri ja Myyry Mimosa, tottakai sitä piti saada. Olen pyöritellyt tätä noin miljuunakertaa kädessäni ja miettinyt mitä tästä tulisi, köllöttelypeitto, vaunuverho, vanuhaalari.. Jossain vaiheessa kangas alkoi jo vähän kiukuttaakin, kun sitä sopivaa ideaa ei vaan syntynyt. Pakkailin laneille tavaroita (=heittelin kankaita ikeasäkkiin) ja keksin kokeilla tätä pinkin resorin kanssa, ja voi morjens! ihan mieletön yhdistelmä! Mitäpä sitä ei vois pinkin kanssa yhdistää ;) 

Tästä tuli mielettömän hyvän värinen ja malliltaan tämä on tosi hyvä meidän tytyille :)
Tämä on myös kaavalla Autumn Forest koossa 92. Suosikkikaava :)
Ja yksi oikein ihania puolia laneissa on loistavan seuran ja ompeluajan ja muun lisäksi se, että saa vähän kokeilla toisten ideoita ;)Marjukka jakoi pikkupöytänsä mun kanssa (ja saatiin just siihen sopiin kaks ompelukonetta ja kaks saumuria ja siinä se sitten olikin) ja kokeilin hänen kokolappuideaansa :)Takakappaleelle on ommeltu pinkistä kankaasta tausta, johon silitetty Cameolla tehty kokolappu ja sitten kiitos Katjan, se on peittarilla ommeltu takakappaleeseen kiinni. Antaa kivaa yksityiskohtaa myös takakappaleelle :)
Oih, jopas tulikin laneja ikävä, on ne vaan niin mahtavia ja meillä on niin mahtava porukka!
 Ihan vekkuli meiän Mimosa näissä Mimosoissa Siireissä ja Myyryissä :)
Myyryn herukatSitten vähän uudempaan tuotantoon, jatketaan Paapiin messuostoksilla, joilta tarttui mukaan se Siiri keinuu ja tässä toinen messukangas, Myyryn herukat.Luottokaavalla edelleen mennään, eli AutmnForest koossa 110 sekä 92. Etu- ja takakappaleet on herukoita ja hihat on ihanaa lilaa Stoff&Stilliltä, kiitokset vielä pikkusiskolle Ruotsin roudauksista ;) 

Hihoissa yksityiskohdat Cameolla tehtynä ja tein nämä jo aikasemmin kuin Siiri keinuu -Siirin, joten en uskaltanut vielä kokeilla kovin yksityiskohtausta leikkausta Cameolla. Eli oisin voinut tehdä alkuperäisen suunnilman mukaan yksityiskohtasemmat kokomerkit. Mutta ihanat nämä on näinkin :)

Kuvankäsittelijä ei oo mokannut (tällä kertaa) tässä kuvassa, vaan toinen käsi on piiloutuneena hihan sisään :D Oli vaan niin mainio kuva, että pakkohan tämä oli tänne saada.

Tässä vielä nämä samistelusiskokset, Rakastan <34 kommenttia:

 1. Taas niiiiin super ihania juttuja Sofia ja voihan neidit! <3 Oli ilo jakaa pöytä ja kokomerkit sinun kanssa, kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos
   Seuraavia odotellessa ;)
   Ja Cameo on ihana! Onneks tartutit innostukses muhunkin (sehän vaati vallan mielettömästi ;) )

   Poista
 2. Ihania ompeluksia ja vielä ihanampia tyttöjä ❤️

  VastaaPoista