maanantai 20. huhtikuuta 2015

Perhosia ja kukkapupuja


Kevät on saapumassa tänne ihanasti ja saa mielen jo kesävaatteisiin. Yritin tehdä pari kertaa viime viikolla vähän vielä talvisempaa postausta, mutta jostain syystä ei yhteistyö oikein onnistunut niin yritetääs nyt kevättuulilla :)

Jo jokin aika sitten minulla oli hieno mahdollisuus ommella laneilla koooooko päivä. Mutta onneksi siellä oli niin ihanaa porukkaa mukana, että sain päivän aikana piirrettyä kaavat, leikattua yhdet paidat ja helmakäänteitä lukuunottamatta tytöille yhdet t-paidat valmiiksi! :D
Tavoitteet eivät olleetkaan kovin korkealla, koska se yhdessä oleminen ja yleinen ihmettely on niin parasta :)Noshin aivan ihanista perhosista tein ottobren Hoopsit (116/98), mintut vaaleanpunaisilla kanteilla ja rosan mintuilla kanteilla. Ja mä olen niiiiin ihanastut nyt minttuun, taitaa olla tän kesän väri meillä.
Kotona sitten viimeisteltyäni paidat surautin loppukankaista pipot :) Rosasta yksinkertainen ruttupipo ja mintusta kaksinkertainen tavallinen pipo.
Ja oikein hyvin nää meidän tytyille sopivatkin, Hoopsin pääntie on aika reilu, joten sitä tykkään pienentää.. Ehkä hivenen pidennän sitä myös.Näillä laneilla oli myös kangasvaihtarit, ja kun aikasemmin jo ihanastuinkin sittenkin PaaPiin kukkapupuihin sinisinä, niin onnekseni sain vaihdettua niitä itselleni lisää.
Tai tytöillehän niistä tietty jotain tulee lähes aina ;)
Hoops 116 myös ja värit on kuvassa aikas hurjat, mutta en saa nyt säädettyä, pahoitteluni..Tässä kuvassa todenmukaisemmat. Varmasti tulee oleen yks kesän suosikkipaidoista :)

2 kommenttia: