keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

PolkaDottia Setti


Noshin polkadot minttu - vadelmanpunainen. Tätä oli saatava kun tätä ilmestyi. En oikein ollut varma, että tykkäänkö tästä ollenkaan vai tykkäänkö ihan mielettömästi. Nyt kun on vaatteena valmiina niin voin kertoa - tää valmistu tänä aamuna ja tää on jo täällä asti - tykkään niiiin mielettömästi!Ja mikä hienoa, mä tein setin!

Mulle kotiutu peittari ja vaikka mua ei ole kauheena peittarihöpinät kiinnostanut - mä oikeesti tykkään kantata perinteisellä tyylillä, mutta helmakäänteet tuottaa kamalaa tuskaa mun koneella.. ja mietin ostanko paremman ompelukoneen vai peittarin niin eniten konetta käytän kanttaamiseen ja helmakäänteisiin, joten peittari voitti. Ja koska en vielä ole niihin kuuluisiin hyppytikkeihin törmännyt KOPKOP niin olen kyllä ihan rakastunut! Voisin vaan kanttailla kaiket päivät :) Ja tuolla ompelukoneella pärjään nyt ihan kivasti.

Mutta niin, peittari innostaa vähän kokeiluihin, näihin miikkarityylisiin housuihin laitoin taskut eteen ja että ne tekeekin aikas kivaa :) Näitä on meillä kovassa käytössä ollut, malli on kiva vaippapöksylle :)Yksinkertaista yksiväristä paitaakin on paaaaaljon kivempi kantata peittarin kanssa. Sursur ja valmista tuli :)
Paita on Ottobren Autumn Forest 98 hihafrilloilla ja aplikoidulla pupulla. Pinkki trikoo on ihan sellasta ohkosta lirua, jos ois kiva kesällä. Pupun rusetti sellasta hörselötylliä, katsotaan miten se kestää pesuissa..Lippapipo on Noshilta saatu kaava, tai no lippa siitä. Muuten normipiposta. Tosin ne taitaa olla kyllä melki samanlaiset. Mutta kuitenkin. On kovin kiva malli. Pinkki tupsu ois aika kiva tuonne pipoon, mutta sitten ei mahdu kypärä päähän, joten saa nyt olla ilman.Ihanan pirteä kesäsetti ja taidampa tehdä ainakin toisen setin samoilla kaavoilla :)


2 kommenttia: