maanantai 21. maaliskuuta 2016

Jusseja

Mieheni mielestä voi pukeutua johonkin muuhunkin väriin kuin mustaan. Tästä hupparista ei ainakaan väriä puutu :DHalusin tehdä hälle joululahjaksi itse hupparin ja tämä jo joulupaketista löytyikin ajallaan. Kuvat odottivat tyttöjen samistelukuvia.. (Ja yhteiskuvia ei sitten ole vieläkään tullut otettua..)
Tämä PaaPiin Jussi-kangas on aivan loistava! Tein vähän jussipaitojen tyyliin etukappaleeseen kuviokaistaleen ja huppuun ja hihoihin myös kuvioo.
Hupparin kaava on valmispaidasta piirretty ja vähän muunneltu.

Samalla tilasin myös tytöille Jussi-kankaita, harmi kun se meidän värinen oli jo loppu, niin toiseksi väriksi valikoitui punainen jussi. Mutta tähän resoriin yhdistettynä, on aivan meidän näköinen.
Sattuipa oleen samanväristä kuin uudet silmälasitkin ihan yhteyttä ajattelematta :)
Mimosa sitten sai samaa väriä kuin isi. Ja kuinka mielettömän tärkeetä isin prinsessoille oli että on "samanlaiset paidat" kuin isillä!Kaava tuttu ja erittäin ihana Cloudy Day ottobrestä 104 sekä 122.Kangaspinosta sai myös pienen paidan tyttöjen nukeille, mutta se on jo jossain nukenvaatteiden kätköissä ja näin unohtui kuvista.. 

 

 Koska en vieläkään ole harjoitellut villatakkien ompelua, nämä pääsivät virpomiskierrokselle eilen :)
Ja sopivat niiiin mainiosti!

 

 Mimosalla mun tädin kutomat Minionilapaset ja Venlalla mun tekemät tälläiset siilitumput, kun vanhat tädiltä saadut tumput jäi tytön harmiksi pieniksi.
Hyvää Pääsiäisen aikaa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ihanat paidat, sekä isillä että tytöillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Hyvin on kaikki olleet käytössä onneksi :)

      Poista