lauantai 2. huhtikuuta 2016

BeYou


Jäin ensimmäisistä Nappinjan ja Miinullekkon tyttöraporteista, mutta onneksi niitä tuli lisää!
Kyllä harmitti, kun huomasin että nepä menivät. Mutta niin, nytpä mulla ne on :)Oli ihan selkee homma että tää on meiän esikoiselle tää printti.
Seesaw on niin ihanan hentoinen frillahihoineen, että se tästä oli tultava. Tein tuplafrillat, päällimmäiset raportin kanssa samasta trikoosta ja alimmaiset hieman pidemmät pitsikankaasta. Takakappale myös samaa trikoota. Koko 122.
Ja voitteko uskoa, mutta meidän esikoisneidin vaatekaapissa on hameen mentävä kolo! Siis oikein pula hameesta?!
Tämäntyylinen hame jäi pieneksi ja piirsin kaavat ottobren carusello-hameesta. Loppujen lopuksi niistä ei tainnut jäädä kyllä jäljelle mitään, kun halusin ettei vuorikangas näkyisi ja rypytystä olisi enemmän ja ettei hame ois tätä pidempi jajaja turhan leveäkin taisi tässä koossa olla.
Pitkästä aikaa siis puuvillaompelusta, pinkkiä jossa valkoisia sydämiä. Ompelin tuon etukaarrokkeen ja helman väliin rikrak-nauhan, joka kivasti rauhoitti vähän hametta.Vaikka näihin Seesaweihin saa rullapäärmätä, framillonittaa ja kääntää ja ommella, niin ovat kyllä sen arvoisia. Kiitos Ottobre tästäkin hyvästä kaavasta.

Taitaa olla yksi tulevan kesän lempivaatteista. Toivottavasti ois aurinkoista..

8 kommenttia:

 1. Niin kaunis <3 neito <3 ja paita <3 ja mekko <3

  VastaaPoista
 2. Voihan <3 Nyt on kangas ja malli kohdanneet ja malli ja käyttäjä. Ihana neito ja kauniit vaatteet. Olen itselleni myös piirtänyt seesawin myös piirtänyt mutten ole saanut aikaan... Nyt tiedän mitä teen esikoiselleni tuosta samasta raportista. Kiitos!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos ihanista sanoista <3
   Seesaw on kyllä työn arvoinen, kannattaa tehdä :)

   Poista
 3. Aivan ihana setti ja neitokainen! <3

  VastaaPoista