keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Mun "Kånken"


Because I can!

Siitä se idea sitten taas lähti. Olen niin monia "Kånkeneita" nähnyt ompeluryhmän sivuilla, että alkoi sitten kutkuttamaan kokeilla itsekkin. Tai ehkä se lähtikin niin herkullisen karkin värisestä vaaleanpunaisesta ja valkoisesta tekonahkasta.. ehkä niiden yhdistelmästä.. Ja Villa ja Villa -blogin superhyvistäextrahelpoistaselkeistä ohjeista.


Että mä olen ylpeä mun Bernetestä kun ihmeekseni ompeli koko repun ihan vaan muutamalla kiukulla! Hienoa!
Edestä löytyy nahkamerkki, samanmoinen kun tein Venlan takkiin, koska ensin mietin tätä hälle. Mutta on aika iso reppu noin pienelle tytölle ja taitaapi reppuakin jo löytyä.. Mutta kyllä vastaanotttajia on lupautunut tälle, ja ehkäpä saatan tän sunnuntaina kääräistä paperiin.. On meinaan seuraava kenelle tätä mietin juuuurikin tämän värinen, mutta enemmän käsilaukkuihmisiä.. mutta kuulemma hän on kaivannut vähän nyt reppuakin...
Kantokahvat valkoisesta tekonahkasta ja ne saa yhteen vaaleenpunasella Kamilla, niin ihana yksityiskohta. 


Pidensin hieman kantohihnoja. Olen muuten tässä reppumatkan varrella ruvennut kiinnittämään huomiota muiden reppuihin ja jestas näitä Kånkeneita vilahtaa ohi tuontuosta ja tämäntästä.
Onneksi muut ompelijat ovat muotitietoisia :D


Ja niin se sisus, siitä tuli herkullisen ruusukas :) Yksityiskohdaksi tekonahkan pala ja siihen oma ompelumerkki sekä paikka avaimelle jottei joudu koko reppua tonkimaan jos on samanmoinen tavaranjärjestelijä kun minä - kaikki vaan johkin ;)


Hauska ompelus ja kivaa vaihtelua, suurkiitos vielä Villa ja Villa hyvistä ohjeista!

11 kommenttia:

 1. Tää on niin ihana!!! Toi sisus kruunaa kaiken... melkein tekis mieli kokeilla vaikka meidän muksuilla on kankenit jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ei kai reppuja kauheesti voi liikaa olla ;)
   Oli ihana ommella tämmöstä vaihteeksi, joten suosittelen ;)

   Poista
 2. Oi oi, miten ihana! Mä täällä vaan huokailen kuvia katsoessa :) Tuo vuorin kangaskin on niin hienosti valittu.

  VastaaPoista
 3. Ihan kuin karkki! Syötävän ihana :)

  VastaaPoista
 4. Ooh vau! Tämän on varmasti ihanin kaikista repuista mitä on näkynyt :)
  Hei, kokeilin nyt sitä kukkaruukku istutus vinkkiä, äiti ja mummi oli aivan varmoja (johtuu ehkä veikeästä luonteestani), että höynäytän heitä kastelemaan tyhjää multa ruukkua eikä sieltä kasva ikinä mitään :D Oli aivan huippu lahja idea!

  VastaaPoista