tiistai 6. joulukuuta 2016

Pieniä Osifoita vadelmatarhassa


Osifalla on kääntynyt semmoinen sivu elämässä, että on ommeltu ja paljon. Hyvin paljon.
Ja on ommeltu niin kauan, että kyllä alkaa pieniä Osifoita jo kertyä isot kasat.
Niinpä keräsin muutaman ikeakassillisen pieneksi jääneitä ja suuntasin Lielahteen Vadelmatarhaan.

Tämmöinen tuli Osifan pöydästä, tai tässä on nyt kaksi pöydällistä mun tekemiä vaatteita, näkyy heti hienosti ulko-ovelta. Tosin olen ollut niin touhuissani, että kun löytyy aikaa tämän kirjottaimiseen niin pianhan se pöytä siellä jo päättyy. Mutta pistän viestiä kun vien uuden satsin, jännityksellä odotan kuinka paljon näistä vielä jäi, mutta lupaan että monta kassillista on vielä jäljelläkin :D


Vadelmatarhassa on omaien pöytien lisäksi omat hyllynsä peleille, kirjoille, leluille, ulkovaatteille, kengille, nyt on omat hyllynsä luistimille, suksille ja monoille, sekä oma tilansa vaunuille. On aikas helppoa vertailu kun näkee heti vaihtoehdot.

Kuvassa esimerkiksi kenkähyllyt, että onko valinnanvaraa ;)

Jokaisella myyjällä on oma numero, joka pysyy samana aina, joten jos joku tavara hakiessa unohtuu, niin tiedetään kenen se on. Kätevää se on myös, koska aina voi pitää samat hintalaput.

Vadelmatarhassa on myös omat tilat, joissa myydään uusia tuotteita, kuten pipoja, heijastinliivejä ja muuta mukavaa.


Mielenkiintoinen pöytä löytyy myös, meinaan tämmöinen:Lisäksi siellä on hyvä leikkitila lapsille, meidän neitokaiset ovat ainakin viihtyneet hyvin omien kierroksieni aikana :)
Täällä voi myös järjestää synttäreitä ja muita juhlia, tai vaikka käsityöiltoja ;)
Ja mikä mun mielestä hyvin mielenkiintoista, SirkusRakkausPumPumin Graffitikursseja!
Maalit ovat lapsiystävällisiä ja lisätietoa löytynee Vadelmatarhasta sekä http://www.sirkusrakkauspumpum.fi/391275210Että eikun ostoksille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti