perjantai 13. tammikuuta 2017

Vielä vähän osifan joulujuttuja.. mekkoja, lahjoja, paras joulukalenteri ehkä ikinä


Toiset joulumekot haluaisin vielä esitellä. Tämä kangas jäi viimevuonna niin myöhään ommeltavaksi, vaikka ostin kankaan heti kun se tuli, on meinaan yksi kaikkein kauneimmista, niin en sitten raaskinut enään ommella sitä että sais mekon monta kertaa päälle. Tänä vuonna sitten kerkesin ajoissa ja tyllitkin on säilyneet hyvin pesuista.
Kangaskapinan joulusikermä on kangas ja mausteena eurokankaan tyllejä. Ottobren Autumn Forestista on lähdetty, tyllihelmat on kiinni mekoissa. Mekot koossa 110 sekä 122.

Tämä kangas on niin kaunis!


Tonttulakit valmistuivat PaaPiin ihanasta joulukankaasta. Oli hauskat ja ihanat!Muutaman lahjan kerkesin ompelemaan, tässä kummipojalle pappatakki Eurokankaan löydöstä :D
Oli vaan pakko saada ommella tällänen :) McKoppakuoriainen..
(Kännykän linssissä joku jutska, kankaassa ei onneks oo mitään valkosta skäibää..)

Yhden pojan pakettiin sujahti heijastava ninja :D Leikattu cameolla ja silitetty kiinni nahkaan.Mun ihanalle pikkusiskolle ompelin reissupussukan tai minkä nyt vaan Villa&Villa -blogin oikeen hyvällä ohjeella :) Kiitos ja terkkuja! Vähän voimakkaampi ompelukone ois tässä kyllä kiva, vähän innostaisi kokeilla enemmän laukkujen ompelua, oisko hyvä syy päivittää kone..
Ikean puuvillaa tukikankailla vahvistettuna ja teranauhakin välissä :)Ihanalle tädilleni tein myös samanmoisen, tere vaan punaisena :) 
Tilasin muutamän tälläsen nahkamerkinkin, aika kivoja :)


Tää nyt oli aika pieni juttu, mutta kun näin Poppamiehen savusuolan ja varsinkin kun haistoin sitä, piti tehdä omalle iskälle uusi etiketti purkkiin :DSiinä lukee Paloesimiehen suola, tuttu tuoksu lastesi lapsuudesta.
Tuli vaan niin lapsuuden isi mieleen tuoksusta <3


Ja sitten se paras joulukalenteri ehkä ikinä!
Nimittäin Taimitarhan joulukalenteri! Joka päivä tuli uusi kuvio, jonka sai sitten kutoa!
Mä olin ihan koukussa näihin, enkä ois uskonut että näin isoja kirjoneulesukkia saisin koskaan tehtyä! Mutta aivan mahtavuutta!Tässä mun lankadominanssisormus <3 Mulla tämä H&Mn söpöilysormus helpotti kovasti kirjoneuleen kutomista!Hyvään aikaan sukat valmistuivat, nimittäin mun viime kevään sukat joilla lähes päivittäin kotona laahustan kävi näin:Seuraavaksi opettelemaan parsimista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti