keskiviikko 23. toukokuuta 2012

KakkujaTässä seuraavana tulis pikkune kakkupläjäys, kakkuhommissakin oon vielä opettelijatasolla, mutta hyviä on tullut ja kasassa ovat pysyneet tarvittavan aikaa.

Ensimmäinen postaus on viime vuoden halloween-kemuista, suunnitelmissa oli tehdä kolmikerroksinen kakku mustilla liljoilla, mutta kun laskeskeltiin paljon porukkaa on tulossa ja kuinka pöytä notkuu monista eri herkuista, päädyin kakskerroksiseen. Ylempi kakku on jo sen verran pieni, ettei olisi kannattanut tehdä hyvin pientä kakkua sinne päälle enään, olisi kyllä voinut olla näyttävämpi niin..  Halloween-kurpitsoja kaiverrettiin myös kera serkkuni avovaimon sekä serkkuni. Näitä oli hauska tehdä, ja hampaat loistaa hauskasti kun kynttilä oli sisällä.
No kakku ei niinkään tämäkään, viime joulun muumi-piparitalo piparikuusien keskellä. Kuusia väkersin joulukukkasiksi, tomusokeroituna ovat aika ihania viemisiä. Muumitalon sisälle laitoin jouluvalot ja valo loisti kauniisti ikkunoista. 

 Tässä vauvakutsujeni kakut, tuttipullot tytölle sekä pojalle. Aikataulu oli näiden tekopäivänä hieman kiireinen.. Mutta ihan hauskat näistä tuli. Marsipaanikakkuja en aikaisemmin ollut tehnyt kuin ehkä yhden tai pari, mutta aina sitä jostain on alotettava.. Meidän yksivuotiaan kakku, liljat on tehty sokerimassasta muotin avulla ja maalattu kimallepulverilla. Aivan ihania ja kivoja itsetehtyjä koristeita. 
Tässä tyttären yksveekakku isommille synttäreille, porukkaa oli niin kivasti että sai tehtyä kolmikerroksisen. Kukkia tuli tehtyä monta kymmentä, mutta oli se sen arvosta.
Valmistujaiskakku itselle kun valmistuin muotuilun ja mallinnuksen artesaaniksi. Sitten vaippakakkuihin, nää on hauskoja vauvakutsulahjoja, ja voi tehdä kimppalahjoina ja jokainen voi tuoda jotain kivaa mitä itse haluaakaan antaa.Tässä toinen kakku sellofaanissa, kuljetus onnistuu näppärämmin näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti