sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Virkkauksista huovutuksiin

Jossain kohdin mulla oli virkkausvaihe ja mä virkkasin vaikka millaisia amigurumeja, ois pitänyt ehkä samantien myös yhdistellä ne niin ei olisi niitä päitä ja vartaloita kopallinen..
Virkkaustyöt on siitä niin kivoja, että ne voi vaan jättää kesken ja niit voi helposti jatkaa seuraavalla kertaa. Ja varsinki noita pieniä..Ainakin jos muistaa..
Mulla on sellanen ihana amigurumikirjakin, mikähän sen nimi on.. mutta se on ihana! 
 Vähän tommonen isompi koppa piti kanssa virkata, en kyllä vielä tiedä mitä mä sillä tekisin.. Jos meillä ei olis kissaa (ja pientä lasta) mä laittasisin sinne varmaan lankoja tai kankaita.. mutta kyllä sille varmaan jotain käyttöä joskus löytyy jostain..Parin kuukauden takaa trikoopipoja, tässä isälle ja tyttärelle samaa tyyliä, näitä tuli muutamia (kymmeniä) pyöräytettyä.. Tytöltä ei ihan heti lopu pipot kesken.. 


Virkkauksiin takasin, tässä "muumipapan silinteri"-saunahattu, virkkasin +huovutin lapseni isälle ja ukille tälläset, käytössä on ollut. Aika hauska paljussa-istumis-hattu :) Nää oli ihan päästä heitetyllä ohjeella, ois varmaan kannattanut vähän kirjottaa ylös, kun oli sitä huovutuslankaa nii ei saa silmukoita oikee enää laskettua.. ehkä ohjeet löytyy jostai paperinnurkasta.. 


Tää oli ekoja levyhuovutusjutskia, eiksne jotai sellasia oo?! no enivei, serkun pojalle lähti tälläne velhon saunahattu.. Huovutuskin on aika kivaa hommaa, saa kivaa jälkee, sitäkin kun ehtis vaa joku päivä taas tekeen..


Huovutettu poro-pullonkoriste-juttu, yks mun suosikkitöistä.

4 kommenttia:

  1. IHANA erityisesti tuo velhon saunahattu!! Näitä jos sais ostaa jostain..?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia <3
    ..hienoa olisi jos jostain saisi ostaa, mutta mä olen oikeesti aika huono huovuttaan (toistaseks ainakin)..

    VastaaPoista