maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukiirusta

Hei ja huh! 
On ollut aikamoinen joulukuu. Tai kiirus alkoi oikeastaan jo lokakuussa. Vietimme ensin kuopuksemme puolivuotis- ja nimipäiväjuhlaa (nimipäivä tulee kalenteriin ens vuonna vai sitä seuraavana..) mitenkäs muuten kuin Hattarakekkereiden merkeissä (Vinkkinä, hattara sulaa kermavaahtoon, kakku oli ihan hieno ennen jääkappia..), sitten kihlauduimme ja sitten oli miehen 30v-synttärit, kavereiden ja sitten sukulaisten kesken, jonka jälkeen olikin omat synttärini..
Ompeluaika on ollut aika minissä, tosin juuri eilen mulla oli lahjaompeluspäivä, ja aika mukavasti sain tehtyä, yritän muistaa kuvailla ja postailla lahjoja sitten tännekkin joulun jälkeen.


FB-ryhmän Joululahjakeräykseen lähti tälläinen pupu, pää on tildakirjasta pupun pää. Ihastuin tähän pupuun niin, että jos suinkin ehdin, niin pikkuneiti saa tälläisen ehkä paketissa.. Materiaaliltaan pehmeää velouria ja sitten tuo alukangas trikoota. Rusetti korvan vieressä kovin kovasti tikattu kiinni, ehkä vähän liiankin :D


Joskus aiemmin olen ommellut Tilda-siivet, ovat olleen joulukorttikuvassakin viimevuonna. Toiset pitänee ommella, kun noita tyttäriäkin on kaksi.. Saisi molemmille laittaa Tripptrapin selkään :) 


Paljon on ollut blogeissa näitä kietaisu(tämä muka-sellainen) bodeja, joissa yläosassa kahta eri kangasta, halusin tehdä oman.. Ehkä tuo toinen hiha ois pitänyt sittenkin olla lintua, jotenkin tuli jännä.. pyh. 

Tässä tämä päällä. Isosiskolle tuli mekko samaa sarjaa, mutta on jotenkin hölmön näköinen, se on ompeluspinossa jos sille jotain joskus tekisi... Mutta nämä jo roikkuneet monta viikkoa tänne laittamatta, joten täs nää ny o.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti