lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulupaketteja

Nonniin, joulu on tällä erää juhlittu ja aika paljastaa mitä meikäläisen paketeista paljastui itsetehtyä.. Kaikista en tietenkään tajunnut ottaa kuvaa, mutta jos joskus jollain näen jonkun itsetehdyn lahjan, niin voimpas yrittää räpsästä kuvan..Pikkusiskoilleni tein lusikka-pöllökorut. Isommalle siskolle lähti myös saunan/suihkun jälkeen hiuksiin kiedottava hiusturbaani sekä maatuskapipo ja pienemmälle siskolle meni kukkaro apinapuukankaasta.
(Korun renkaan kolo korjattu)


Toinen kukkaro lähti tädilleni, josta saan aina kun ehtii skräppäysseuraa <3
Meidän kuopukselle Unipupu, jos vaikka innostuisi sellaista pitämään.. Pupun pää on tildakirjasta ja pupu on tehty pehmeästä velourista ja alaosa on pilvi-trikoosta.


Syksyllä sain tähtiverhot ommeltua olkkariin, enpä niistäkään ole saanut kuvaa otettua.. Tähtiä innostuin taittelemaan paperista ja iskäni innostui kanssani, joten kiinnitin näitä verhoon parilla pistolla ja tyttöjen lampusta roikkuu keltaisia tälläisiä.. Tulipa herkkupaketin päällekkin tällänen laitettua..Vinkeen heijastinliivejä lainaten heijastinliivi kummipojalle. Suunnitelmissa oli käyttää ihan tosi omia kuvioita, mutta poitsu halus palomieslahjan mielummin.. ja miksi keksiä valmista hyvää uudelleen..
(Kuvassa mallina meijän tytön takki)


Mutturallan ihanasta blogista ja kangasliitupiirrustuksesta intoutuneena oli pakko kyseiset liidut tilata itsellenikin.. Tälläinen Jomppa Vompatti ( Charles Fugea tässä matkien) on tulossa esikoisen paitaan, mikäli selviää koepesusta, en viitsi vielä ommella.. tässä siis etukappale..
Hieman kesti tajuta kuinka liidut kankaalla käyttäytyy, mutta ihanaa hommaa, jos vaikka opettelis vähän piirteleen.. Tätä piirtelin eilen, mutta kun nyt sattui kamerassa kuva olemaan... Mutta kerron sitten kuinka kuvalle kävi..


Kauratyynyjä lasten kummeille, ei oo kaikista kuvaa.. Eka sinistä tähtikangasta, toinen pöllökangasta ja sit vaaleeta kiemurakangasta toinen puoli..


Päiväkodin ihanille tädeille lähti kukkarot, etu- ja takakappaleet eri kankaita ja sisällä vielä eriä, tuli aivan ihania, tällänen itellekkin kun ehtii-jaksaa.. Sisällä namia ja kortti jossa tyttö leipoo pipareita..


Yksi uusi villitys on nämä Panda-tupsut, ekasta vaan otettu kuva joka ei tod. oo paras.. Laitan linkkiä näistä kun muistan jos joku kaipaa..
Pipoon ajattelin tehdä tupsut, mutta kun en ole saanut vielä talvipipoja tehtyä, niin laitoin sitten tonttulakkiin esikoiselle ja voi että se on iiiihana <3


Tonttulakit äkkiseltään pyöräytin molemmille, kivaa tuo velour siinä, ainakin on lämmin.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti