perjantai 31. tammikuuta 2014

Ruusuhuppari

Sain työkaverilta vuosi sitten kassillisen vanhoja kankaita ja heti sytty idea tehdä tästä esikoiselle huppari. Hieman mietitytti vaalenakeltainen väri ja sitten kukkakuvio, mutta jotain tosi kaunista tässä kankaassa on. 
Tämä on uusimman Ottobren 1/14 huppari koosta (muistaakseni) 110 pienennetty 104 cm kaavaan ja sitten leikattu melki ilman saumavaroja. Luulin, että tää olisi mielettömän iso, mutta ei :) Hihoja saa vähän kääntää, mutta sitä varten lyhensin hihoja ja tein pitkät hiharesorit. Vaaleankeltaisen resorin sain samassa kassissa, ensin leikkasin siitä muutkin resoriosat, mutta huppari oli jotenkin kalpea, niin sitten laitoin vaaleanpunaiset kantit huppuun ja tuon helmaresorin, pelkät punasetkin ois ollut jotenkin huono. Näin tästä tuli just hyvä :)
Hupussa ei vielä ole edessä kiinnitystä, kun mietin neppien (tukikangasta on lisätty) ja nappien välillä, mutta vaaleankeltaisia nappeja en vielä ole löytänyt ja neppejä on mulla tällähetkellä vaan punaisia sydämiä ja valkoisia tähtiä.. Tarvinnee ostaa niitä siis lisää.. ;)Sovitusneiti ei ollut kovin innostunut tehtävästään, mutta pakko oli saada tää äkkiä blogiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti