sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Mutturallan karhut typyille

"Kesä" on alkanut ja kesäkiireet. Esikoinen ei enään nuku päiväunia, joten entisen ompeluajan sijaan me askarralleen ja vietätään laatuaikaa yhdessä.. Kovasti silti mietiskelen ja haaveilen, että mitä sitä ompelisi.. Ja hyvinhän tuo mieskin järjestää ompeluaikaa mulle, jos kovin kovasti tekee mieli päästä vähän surrutteleen :)

Tilasin Nanulta Mutturallan Karhuja, ne on niin sulosia! Tytöillehän niistä piti jotain saada, tai ainakin toiselle. Noshilta tilasin vaaleensinistä valkopallollista kangasta ja ajattelin pallojen tekevän paidasta jotenkin enempi tyttömäisen. Ja vaaleenpunaset kantit vielä vois vähän auttaa ;)
Meillä oli ihanatihanat ompelulanit ja pakkasin kankaat mukaan.Ottobre 1/14 HappyTrio-hupparista olen piirtänyt pienennetyn kaavan, kokoa n. 98-104, etuosan tein yhdestä kankaasta ja jätin etutaskun pois sekä hupun vuoritin. Lisäksi hiharesoreista halusin pitkät.


Alkaa Venlalta jo luonnistuun nää kuvaukset :D


Edessä pinkit kam-nepit ja etukappaleen ja hupun väliin tsuikautin vielä tereen.

Ja koska karhuja vielä jäi, niin olihan siitä pikku-Mimbyllekkin jotain tehtävä :) Ja tälläinen siitä tuli :) Kaava on ottobrestä Little Elephantista, johon lisätty hihat ja helma on käännetty.
Ihana kaava, esikoiselle on tällä tullut tehtyä.


Aika reilu tästä tuli, kun nuo kaavat muutenkin reiluja, mutta kovaa kyytiä tuo typy tuntuu kasvavan, tämä koossa 86, ois saanut olla ehkä 80..

Ja sittenhän mä halusin tytöt samaan kuvaan.......  Touhua riitti....Mutta onneks tehtävä usein ei oo kovin vaikea, niin ihanasti nää yhdessä viihtyvät <3 
Tais äitin tulla ikävä jo tyttöjä laneilla kuvamäärästäkin päätellen, johan tässä olikin jo la11 - su16 erossa :)
(Jotain muutakin siellä tuli tehtyä, mutta siitä vielä shhhh! koska lahja ;) )

6 kommenttia:

 1. Ihanat uudet vaatteet ja niin söpöset tyttäret! Oli kivaa, kiitos seurasta! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana meno teillä =), kuvistakin välittyy!

  VastaaPoista
 3. Nämä on ihanat. Selasin blogia kauas taaksepäinkin ja löytyi vaikka mitä iki-ihanaa! Olet tosi taitava ja monella tapaa, siis niinkuin piirtämään ja askartelemaan myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sanoistasi <3 Mukavaa kun olet viihtynyt täällä blogissa :)

   Poista