lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pipoja


Mitä täällä tapahtuu, nyt on jo kesä.. Aika kiitää niin hurjaa vauhtia ettei meinaa perässä pysyä.. Jotain on tullut ommeltuakin, mutta kesämekot on suoraan kiskastu niskaan ja pihalle ja ihan on jäänyt kuvaamatta.. Kun sais lasten kesäflunssan selätettyä, voisi ruveta päivittelyhommiin taas.. On niin aikaansaamaton olo, kun täällä ei oo mitään uutta..

Noshilla on lippapipokilpailu, kaavan sai osallistuakseen kilpailuun, joten mulla on nyt piposta jopa kuvia, kun kilpailuun lähdin osallistumaan.. Huomenna alkaa äänestys muuten http://www.noshkilpailu.fi/ että ;) sais vaikka käydä äänestämässä..

 
 
 

Pipo on yksinkertainen Viljamin pandatrikoosta ja keltaisesta trikoosta, lippa on vanhoista farkuista johon tikkailin keltaisella koristesydämen ja lipan alapuoli on raitatrikoota, samoin alavara(?). Pipo on aivan ihana, PAITSI mun mielestä se on ihan poikien pipo.. Sniif.

Jokin aika sitten sain melki yöllä villin idean turtles-piposta, kun näitä naamiopipoja on liikkeellä ollut, joten pakko oli vielä yömyöhään väkertää Turtlespipo kummipojalle. Matkaan pipo on lähtenyt jo varmaan kuukausi sitten ja sovistuskuvankin sain :)
Sovituskuvassa meidän neiti, kummipoika on pari vuotta vanhempi ja luulen että suunnilleen vois olla oikeaa kokoa.. Sivusaumaan laitoin siis "naamion nauhat" jotka saa taakse somittua kiinni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti