sunnuntai 10. elokuuta 2014

Juhlaa ja lahjaa

Huomasin juuri tämän olevan 100. bloggaus tänne! Siis aivan mieletöntä! Mun pieni laitetaan-nyt-jotain-talteen-itelle-ja-jos-joku-joskus-haluis-kattoo-esim-äiti ja tällänen tästä on tullut! Aivan mieletöntä!

Juhlistan myös sitä, että mun lempipuotini - Viljamin Puodin -inspiraatiosivuille pääsi ompelemani mekko ihanan neitini päällä <3 Mä en osaa sanoin kuvailla, kuinka mieletön fiilis mulla siitä on! Monta kertaa oon miettinyt, että vau, jonkun jutut on päässyt sinne ja nyt siellä on jotain mun tekemää! On niin itkettänyt ja naurattanut ja mies varmaan luuli että nyt mä sekosin :D
Täältä voi käydä kurkkaamassa http://viljaminpuoti.fi/inspiraatio/71  ja tässä linkki mekkoon
Niin ja ei siinä vielä kaikki! Mulla on tuossa sivussa sivulaskuri, kävijämäärä viikolle. Olin todella onnellinen kun siinä oli ensin kymmenen latausta. Ja 50. Joskus oli 100. Ja ihan käsittämätön fiilis kun ekan kerran paukahti yli viidensadan. Nyt kävijöitä oli ollut ihan mieletön määrä, parhaillaan oli 1044 !!!!!! Ooooh, sanon vaan kaikille KIITOS KIITOS KIITOS! Ihan mieletöntä! Teette mut niin tosi onnelliseks! 

Mä haluan näitä jotenkin juhlistaa täällä blogissa, mutta ajatus on vielä vähän kesken. Joskos jotkut pienet arpajaiset vaikka keksisin, mutta vähän on vielä kesken..

Mutta tähän mun juhlintaan voisin esitellä hupparin, jonka tein lahjaks meiän 3v-kummipojalle.


Tämä valmistui meidän ompeluryhmän laneilla, oli muuten aivan mahtavat lanit!
Kaava on ob:n Happy Trio koossa 104. Kangas on Viljamin ratikkaa, sopinee kummipoitsulle kun tuolla pääkaupunkiseudulla noita härveleitä pääsee vähän ehkä useemmin näkeen.. Punaiset resorit antaa musta kivaa voimaa tälle kankaalle, tikkalin vielä punasilla langoilla ja laitoin eteen punaset tähtiKamit.

 Sovituskuvaa meidän tytyllä

 Ja sain luvan laittaa itse Leostakin kuvan <3
Saatiin tuossa synttäritkin juhlittua niin saa kuvat tänne.

3 kommenttia:

  1. Minen ole tähän kuosiin kovin tykästynyt aiemmin, mutta nyt näyttää tosi kivalta, kun punaiset resorit tuo potkua huppariin. Veikkaisinpa tykätyksi lahjaksi!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, onnea 100. postauksesta! Hieno määrä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tanja :) Mäkään en tästä heti innostunut ja varsinkin kun ei meillä noita vehkeitä ees näy, mutta sitten pakkohan sitäkin oli saada :) On muuten kiva kangas myös vaaleanpunaisen kanssa ;)

    VastaaPoista