tiistai 12. elokuuta 2014

Osifan omia kesävaatteita

On ollut kyllä outo kesä. Juhannukset takit ja pipot päässä palellessa ei tarvinnut paljon kesävaatteita miettiä. Kun helteet sitten alkoivat, mietti että kauankohan se kestää ja vasta aika myöhään mulla iski kesävaateompeluvillitys. Mutta onneksi monia kerettiin pitää kesällä jo päällä ja ei siellä vielläkään kovin kylmä ole..
Kun itselleen ompelee, on aika vaikea ottaa kuvia. Ja mä olen aina se joka on kameran takana, kaikki juhlat ja arkikuvat, joten oli se sitten jännää olla toisella puolella. Mutta mä tykkään itse sovituskuvista ja ei näistä mitään näe jos nää ei ole mun päällä, koska mullehan nää on tehty..Yhtenä kesäsuosikkina on ollut origamilinnuista surautettu toppi. Kaava on piirretty ainakin vuosi sitten jostain omasta vanhasta topista ja se on ihan huippukaava. Tällä tein aiemmin myös Kuokkavierasmekon (toukokuulla-14) ja seuraavan Viljamin puudeleista tehdyn omapihamekon pienillä muutoksilla:

 

Kantattu myös Viljamin puodin trikoolla, sopii niin mainiosti puudeleihin. Tätä on paljon pidetty, kiva leggareitten kanssa ja tosi mukava päällä.


 

Ja sitten on vielä Pikku Piltin timangeista toppi, tässä vaiheessa sain jo kuvauskavereita ja sain samalla toimia myös tunnelina pikkuneidille.. :D 

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kamalat kirjoitusvirheet ja hajatelmat edellisessä viestissä! Voi kuinka hyvin polkkatukka sopiikaan sinulle! Ja ihan hurjan ihania vaatteita olet ommellut itsellesi. Itse vierastan kuosivaatteita itselläni, mutta pitäisi varmaan opetella niitäkin pitämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sä oot niin ihana <3
   Värikkäämmät kuosit saa mulla olla lasten-kanssa-kotona-vaatteita.. Mutta vähän rauhallisemmilla on ihan kiva olla liikenteessä :)

   Poista
 3. Kivoja ja ihan sun näköisiä vaatteita

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva nähdä tuota puudelikangasta vaatteessa. Mietin omaa palastani, että onko liian yöpaitamainen, mutta nuin sehän on tosi kivan näköinen vaate!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä vähän innostuin tuohon puudeliin(kin), ensin tein itselleni topin siitä (kääks, ei oo blogissa..) ja sitten tytöille mekot.. sitten tilasin lisää.. sitten pari lahjaa ja itselle mekon... ja sitten sitä ois vieläkin jemmassa.. ja siltikin meinasin tilata sitä lisää :D
   Aluksi mietin myös yökkäriä, mutta nuo lastenvaatteiden värit on tainnut vähän viedä väriä omiinkin vaatteisiin.. :)

   Poista