lauantai 24. tammikuuta 2015

Bambeja


Sain ommeltua pari uutta mekkoa Selian kankaista ja tulipa sitten mieleen, että Selian peurakangasvaatteet on jääneet kokonaan bloggaamatta.
Mekot pyörii tällä hetkellä pesukoneessa, sovituskuvat tietty ottamatta, mutta toivottavasti saatais pian otettua :)

Syyskuussa valmistui Mimosalle Jumpsuit tästä ihanasta pehmeästä velourista. Kuvatkin ovat syyskuulta, aika paljon tuollanen pikkanen kasvaa puolen vuoden aikana.Huppu on vuoritettu valkoisella trikoolla ja edessä ruskea pitsivetoketju.Takakappaleessa menee keskellä pystysauma, vähän iski hinkuttamisfiilis saada kuviot kokonaisiksi :)


Voi tätä pientä tyttöä täällä haalarissa, onko hän ollut noiiiin pieni <3


Jumpsuitti oli tosi kiva syysvaate, kun automatkalle kaipasi vähän lämpimämpää, muttei kuitenkaan mitään velouria paksumpaa. Saas nähdä mahtuuko tämä vielä keväällä päälle.. Voipi olla että ei.. Tein kyllä pitkät resorit puntteihin ja hihoihin..Ja Venla sai tästä hupparin. Pitsivetska tässäkin edessä, näin jonkin samantyylisen kauluksen jossain valmiisvaatteessa, ja pakko oli sitten vähän miettiä miten sellaisen saisi tehtyä :)Venlasta vähän uudempaa sovituskuvaa :)
Ja kun sain nämä pari aikaa sitten tehtyä tänne asti, niin sainpas virkattua huivinkin eeeeeehkä viime syksynä myös :D

Ohje tähän löytyi netistä ja harmittaa kovasti, että osoite ei ole tallessa. Tulostin vaan ohjeet ja taitaa nekin olla jossain hyvässä tallessa..

Ohjeessa oli kuinka sai tehtyä ison pääkallohuivin, mutta mä virkkasin vaan yhden..
2 kommenttia: