maanantai 26. tammikuuta 2015

Lisää tumppuja, tunikaa ja arkistojen kätköistä


Nyt olen taas onnistunut löytämään enemmän aikaa surrauttelulle. Joululahjojen valmiiksi saamisesta ajallaan meinasi iskee pikku stressi, joten ehkäpä pieni ompelutauko tekikin hyvää :)

Mutta nämä seuraavat tumput ovat vielä joululahjat, sillä annoin pikkusiskolleni tumppulahjakortin, jotta saisi
mahdollisimman mieleiset tumput itselleen ja sovittiin, että turkoosia ja mustaa niihin tulis. Tumppujen kämmenosa on turkoosia ja muuten ovat mustat.
Cameolla leikkasin vielä höyhenheijastimet jotta sisko näkyisi pimeässä <3
(yritin laittaa sen verran alas ettei hirveästi näy mutta että näkyy kuitenkin hihan alta..)

Ja sitten, vihdoin sain itsellenikin yhdet tehtyä! Varmaan vaikea arvata mistä kankaasta... Lempparista tietenkin!

Sisällä tumpuissa on merinovillaa ja päällikappaleet trikoota, ranteissa resorit.
Mun tumput ois saaneet olla vähän pienemmät, lyhkäsemmät ja kapeemmat, mutta ehkä sitä on itse vain niin kriittinen omatekemiään juttuja kohden. Olen myös tunnustellut erilailla kaupan tumppuja, ja on lemppareissanikin liikaa tilaa..
Kaava on ompeluryhmälle tehty kaava, kiitoksia sinne kaavan jakajalle <3
Serkkuni tyttärellä oli synttärit ja hän pitää kovasti mm. koirista ja pinkistä. Joten paketoin Peplum-tunikan Viljamin puodin puudeleista, jossa kokolapussa lapsen nimi ja koko 122. Pakettiin sujahti myös puudeleilla päällystetyt nappipohjaponnarit :) Toivottavasti olis mieleinen.

Ja kun päästiin näihin Viljamin puodin ihanuuksiin, niin arkistojen kätköistä löytyi myös syksyllä tekemiäni Tetra-pussukoita :)Näihin saattoi tulla pieni himo, kun ensin tein yhden, sitten toisen ja sitten pari kerrallaan..
Pari lähti fb:n mikähän-se-oli 5:lle ensin ilmouttautuneelle lupaan lähettää jotakin pientä kivaa, tai tehdä pientä kivaa tai jotain kivaa..
Yksi meni omalle äidille ja yksi isoin päiväkotiin hiusharjalle ja ponnareille ja yhden pidin itselläni. Arvaaattekos minkä?


Kuokkikset tietenkin!


Tuli näistä Tilda-kankaista tehdyistäkin aika ihania :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti