keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Herkkistä

En ole kovin ihastunut digiprintteihin, mutta tämä Majapuun herkkiskuosi oli niin ihana, että sitä oli pakko vähän tilata. Ajattelin sen sopivan Venlalle ja varsinkin vaaleanpunaisten farkkujen kanssa tämä on mielettömän ihana!
Paita on uusimman ottobren Toucan 110cm, pidensin hihat vielä talvea varten.

 Unohdan aina kuvia käsitellessäni, että tämä bloggerilla on varmaan joku "värienparannusohjelma" käytössä, joten kuvista tulee aika hurjan näköisiä. Mutta en ala nyt hillitsemään kuvia, että saisin jotain joskus tänne blogiin asti, mutta yritän ensikerralla muistaa tämän/ löytää jonkun rastikohdan jos sen saisi vaikka pois päältä.


Paidassa ei sinänsä ole mitään erikoista, venepääntie, niistä tykkään kovasti. Pääntien kanttasin vaaleanpunaisella ja hihat on käännetty, ei kantattu, kuten yleensä tykkään tehdä. Ihan kivat näinkin, ehkä meillä toimivammat kantattuina.. Pysyvät paremmin pois sormien tieltä, tästä kun tuli hieman reilun kokoinen..Toinen malli ob 1/15 mikä herätti mielenkiinnon oli Peplum-tunika. Tätä ommellessani mietin, että tästä tulee joko tosi ihana tai tosi kamala. Onneks tuli tosi ihana ;) Ihanan herkkis Viljamin puodin vaaleanpunainen trikoo valkoisilla palloilla, ihanan pehmeä. 
Hieman reilu tästäkin tuli koossa 110, mutta onneksi tuolla tytyllä tuntuu olevan joku kasvukausi menossa :)Cameolla leikkasin kuvan Pearl-silityskalvosta. Että tuo laite on ihana! Alunperin kuva on netistä löydetty kuva, sitten jonkin verran muuttelin ja lisäilin..

 

Tässä vielä pelkästä kuvasta kuva. Kuva on otettu silityksen jälkeen, hieman pinta tuosta tasoittuu vielä. 
Bloggaamatta jääneiden kätköistä löytyi myös paljon pidettyjä vaatteita. Mimosa ihastui näihin Nappinjan veivin Sadepandahousuihin kovasti ja itse usein ne valitsee vaatekaapista ja pukee päälleen :)
Sovituskuvaa näistä oli hankala saada, monet kerran olen yrittänyt pysyä kameran kanssa perässä, mutta neiti 1,7v ON nopea.


Housut on leikattu samantyylisesti kun Miikkarihaaremit.. Veivin kolme tähtinappia löytyy vyötäröresorista somistamasta.


"Päätyönä" mulla oli silti veivissä tanssimekko Mimosalle, ja jotain kummallista on käynyt, sillä tää sopiikin isosiskolle paremmin :D Varmaan kiireessä napannutkin isommat kaavat.. (molemmat valmistuivat siinä kahdessa tunnissa mitä on aikaa leikata ja ommella, ihme kyllä :D ) Joten söpis kokomerkki taitaa olla väärässä..


Tämä oli mun ensimmäisiä Cameohommia, ja voin kertoa, että olen todella-todella-todella onnellinen tuosta laitteesta. Se on ihan mun juttu.


Veivikankaana oli tuo hihakangas Sadepandakankaan kera, joten pitihän tuohon mekkoon saada oma Sadepanda. Takin väri jostain syystä muuttui pinkiksi :D
Hunajamelonin värinen etu- ja takakappale ja lilanpinkki helma sekä kanttaukset on siskon tuliasia Ruotsista. Jestas miten herkullisen värisiä!

Isosiskoa ei yhtään haitannut saada tätä siskon mekkoa, muutaman kerran käynyt vaihtamassa vaatteensa tähän :D Ja, saahan pikkusempi sen sitten myöhemmin..

3 kommenttia: