perjantai 1. toukokuuta 2015

tributeTo PaaPii


 Oletteko tavanneet nämä ihanat ystävykset, Siirin ja Myyryn? Mulla on ollut tätä PaaPiin kangasta ainakin mimosana, petroolina, vaaleanpunaisena, harmaana, vihreänä, Siiri keinuu keltaisena sekä minttuna ja Myyryn herukoita hmmm herukoitten värisenä. Niin että tykkäänkö, no ihan mielettömästi!

Koska mulla oli pienet lipareet jäljellä näitä värejä jemmassa, enkä tietenkään raaskinut niitä heittää pois, niin tuli sitten kesäpaidat tytöille.

Mimosalle Myyry-paita ottobreltä Diamond Deer koossa 92, johon lisäsin Siiristä ja Myyrystä isot perhoshihat. Ehkä hivenen liiankin isot.. Ihailen aina Miinullekko:n isoja hihoja ja frilloja mutta nää oli ehkä vähän liikaa :)Ja Venla sai Siiri-paidan ottobren SeeSaw 116. Harjoittelin rullapäärmeitä näihin ja mun Berninalla se oli ainakin ihan helppoa, ois voinut kokeilla jo joskus aikaa sitten ;)Ystävysten kuvat piti toteuttaa Cameolla, jotta sais tarpeeksi näitä ihania hemmoja paitoihin ;)Seesaw-paitoja taitaa meille tulla kesäksi enemmänkin, kiva malli.Ja sitten vaan lämpimiä ilmoja odotteleen :)
3 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä ihan liekeissä näiden ompelusten kanssa :) Ihania ja kivat väriyhdistelmät!

    VastaaPoista
  2. Voi että miten söpöset muksut ja paidat! :)

    VastaaPoista